Energy? Anyone got anything to spare?

Ja, da var vi jammen blitt internasjonale her. Hvorfor engelsk overskrift? Who knows? Ikke lett å bli klok på alt som foregår i mitt hode :) Her durer og går det i sykdom herfra og til månen. Luna (månen??!!??) er frisk da, så det er jo koselig! Alltid full av energi og skjønner ikke hvorfor ikke vi er det.. haha...ut på tur, opp i trærne, løp og bjeff og hopp på tærne haha

Neida, solen stråler hos oss :) Gabriel er bedre, så er tilbake i barnehagen, dog med litt hoste. Men de hoster jo der alle sammen, så nå har vel alle ungene snart delt alle bakterier som de har allikevel. Marina har i dag ikke hatt noe vondt!!! Bak i bordet! HARDT! For det har vel ikke skjedd siden en god stund før jul.

(Mamma og pappa kan hoppe glatt over følgende avsnitt:) Og jeg syns så synd på meg selv i går, at jeg måtte kjøpe meg en kjole som jeg absolutt ikke har råd til, for er raka fant og litt til om dagen (til mitt forsvar, så var den absolutt billig til dyr kjole å være altså!!! Vet folk har olabukser til botimot samme prisen! Noe som aldri hadde vært i nærheten av aktuelt for meg!) MEN det må jo allikevel være bedre å kjøpe en kjole, som jeg forhåpentligvis skal bruke i helgen, enn å spise M eller lakrisbåter når man syns synd på seg selv?!!? haha Gleder meg som en unge til den kommer.Håper veldig at den kroppen inni på det bildet også følger med til kjolen, altså! Hvis ikke, så får jeg prøve å være fin med den kroppen jeg har :) Også er min kjole turkis da, for jeg har jo ikke akkurat tenkt å gifte meg i helgen haha, selvom fargen på bildet var nydelig. Sto mellom turkis og teal blue... men det er jo snart vår, fant jeg ut (Det er det, er det ikke?) så da trengte jeg en frisk vårlig farge :)

Og hvis mamma og pappa leste det avsnittet mot min anbefaling: Ja, den kan byttes om den ikke passer eller jeg ikke liker den av en eller annen grunn :)

og alle hjerter gleder seg, gleder seg, gleder seg...

 

♥ 8 englespor ♥

Art of Gallery

01.feb.2011 kl.21:01

nice.. liker headeren din jeg!

apekattmamma

01.feb.2011 kl.21:19

Art of Gallery: Tusen takk! Driver å planlegger en ny en :-)

aasensmilefjes

01.feb.2011 kl.21:34

kjempe kjempe kjempe fin. Hvis man ikke har råd til kjolen og en aldri unner seg noe, vil man sette så pris på den kjolen for evig tid. Så bra for deg- kjempe kjempe gøy da.

apekattmamma

01.feb.2011 kl.22:53

aasensmilefjes: Tusen takk! SÅ søt du er! JA, jeg tror jeg vil sette veldig pris på den kjolen, og har nå faktisk to anledninger å bruke den i de neste ukene,så håper bare jeg blir fornøyd :)

Og er spent på hva du skal ha på deg! ;)

ol3jonnys

01.feb.2011 kl.23:28

Energi? Takk og pris for energidrikker i butikken ;) hehe.

apekattmamma

01.feb.2011 kl.23:46

ol3jonnys:hmm om du leser et par innlegg lenger ned http://apekattmamma.blogg.no/1296384969_tler_ikke_stort_nei.html , så ser du at energidrikker neppe er det rette for meg.. hehe ellers takk for tips haha

FruGjerdrum

02.feb.2011 kl.12:27

kjolen var nydelig .....stå på

apekattmamma

02.feb.2011 kl.18:55

FruGjerdrum: Tusen takk! Veldig fornøyd :)

♥ Send et nytt englespor ♥

apekattmamma

apekattmamma

34, Nedre Eiker

♥ Alenemor til to barn og en valp. Student og skoleleder. Kreativ og distre. Aktiv og kontrollfreak. Stressa og livsnyter. Kakebaker og vektfighter. Alt ettersom hvilken dag du treffer meg på. Men mest av alt lykkelig og positiv med magnet for drama og moro. Lever og ånder fullt ut med hjertet ♥

Kategorier

Arkiv

hits