Dressurkurs og andre boller...

I dag var dagen for dressurkursdag 2 på vidregående for Luna :) Full av forventning etter flinke jenta mi sist. I tillegg har hun vært superflink hver dag når vi har trent både på innkalling, gå fot og sitt og bli. Dekk er ikke helt den store greia enda, men det er vel like mye mamman sin feil... hehe

I tillegg driver Marina å trener med henne på sitt og bli, innkalling, gå slalom og "opp på to" og danse rundt i ring. Luna storkoser seg når vi trener. :)Før kurset i dag, fikk hun ikke mat, så hun skulle være sulten og ekstramotivert for å trene for godbiten. Men hun var ute på tur med Marina og venninne før vi dro, og jeg er litt usikker på hva de hadde med ut av godbiter... Og de trente jo inne med henne tidligere på dagen, så da vanket det jo en del godbiter.

Anyway, Luna var flink og oppmerksom første halvdel av kurset i dag, så var det brått slutt. Jeg var den minst spennende i hele verden, og den teite pølsa jeg hadde i hånda kunne jeg antagelig bare stappe et visst sted. HUN skulle hvertfall ikke ha noe med den å gjøre! Noe så kjedelig! Pølse, liksom!!!

Så litt mer motløs enn når jeg kom, reiste vi hjem igjen og ble møtt av et kaos av et kjøkken! Der hadde Marina og hennes venninne skulle arrangere overraskelsesparty for meg! :) Det var selvfølgelig veldig koselig, søte jentene! Men er det en ting de ikke vil, så er det å spørre om hjelp! Så det var to sjokoladekaker nesten ferdig og en bolledeig var satt. Den bolledeigen er enda satt, uten at noen har hatt tid til å gjøre noe mer med den enda. En del måtte de pent rydde opp igjen, men ser de har vært hyggelige nok til å la resten av rotet stå igjen til meg til i morgen. Tusen takk for det! :)


Marinas kake til mamma på søndag

Kaka til Marina var nydelig! :) Og det er hele to dager siden sist hun laget mammaoverraskelsessjokoladekake. Mon tro om jeg sender ut feil signaler med min baking? Å spise sjokoladekake flere ganger i uken er neppe særlig sunt for noen av oss...

Til gjengjeld lagde de samme to søte jentene nydelig grovbrød her i går da, så da veier det kanskje opp?

 

♥ 13 englespor ♥

ingerslilleverden.blogg.no

01.feb.2011 kl.22:56

Hehehe, ikke bare bare å trene hund. Jeg har gått på kurs med alle mine også, så vi har hatt noen "kamper" om oppmerksomheten.

Skal sei, så hyggelig overraskelse da! Foruten oppvasken da, hehe. ;)

Ha en fin kveld videre. <3

apekattmamma

01.feb.2011 kl.23:11

ingerslilleverden.blogg.no: Mystikken er løst! Jentene har fora med masse godbiter før treningen i dag... Tusen takk! En fin kveld til deg også!

aasensmilefjes

01.feb.2011 kl.23:32

hahaha jeg ler meg i hjæl. Marina marina marina, sikkert ikke vondt ment men kan tenke meg det kokte litt i toppen på deg.

Da vet jeg hvor jeg skal komme hvis jeg har lyst på noe søtt, men oppvasken tar jeg ikke....

apekattmamma

01.feb.2011 kl.23:53

aasensmilefjes: Hehe nei, vondt ment var det absolutt ikke! De vil jo bare være snille og søte og elsker å holde på på kjøkkenet! Men kjære jenta mi: spør først!

Ante meg jo at det var planlagt noe muffens (nei, ikke muffins...hehe) så sa klart i fra at "Om dere skal gjøre noe på kjøkkenet, kan dere gjerne lage et brød til som dere lagde i går, for det trenger vi". Ikke noe brød!!!

Så jeg må bake boller (om gjæren enda lever, men tror faktisk ikke de har klart å vekke den til live engang med muligens kaldt vann og deigen stående til heving under vinduet som ikke har ventilene på) OG lage brød i morgen tidlig, for brød er det tomt for hehe

Ingeborg Gulla

02.feb.2011 kl.00:41

søt hund

Tina

02.feb.2011 kl.10:41

Hehe, håper kaka var god da hvertfall.. Dumt å bruke kcal på en kake som ikke er god! Kjenner at jeg kanskje hadde readert litt mer oppfarende hvis kjøkkenet var ugjenkjennelig når jeg kom hjem, eller ikke for det..kanskje ikke hvis det var første kaka Herman hadde laga, 14. derimot..

Skjønner frustrasjonen på trening, men da veit dere det til neste gang, må være sulten, viktig å prøve og feile for å få det beste resultat!

Kjempefin kjole nedenfor.. til hvilken anledning?

Håper dere er friske nå eller hvertfall friskeRE.

Rebecca Malin

02.feb.2011 kl.11:28

Husker selv den alderen hvor jeg ville bake hele tiden og en mamma som ble litt frustrert over meg, hihi. Men får håpe det går over, eller at hun i alle fall rydder opp etter seg i framtiden :)

Så stas med dressurkurset, tross for mangelde interesse. Men det kommer seg nok på en sulten mage! Min lille jack er også en sucker for godbiter, så prøver å bruke det så godt jeg kan til min egen fordel :D

apekattmamma

02.feb.2011 kl.12:00

Tina: Tusen takk! Joda, Gabriel er friskere og jeg er ikke helt slakt. Marina derimot har det gått andre veien for i dag :( 14. kaka var hvertfall ingen overdrivelse hehe men kaka var god, og nå har vi bakt ut bolledeigen alle tre og koser oss før soving. Glede deg til Herman starter på det store kjøkkenet i stedet for det lille hehe Jeg har hatt kjøkkenvakt i hele dag, og første oppvaskmaskin er på nå. Men fikk ikke plass til alt der nei, på tross av at den var tom...

Kjolen kom i dag!!! :) Den er sinnsykt fin!!! Mye finere enn jeg trodde med perlebroderier og greier. Skulle hatt den på fest til helgen, men er litt i tvil nå, for den passer ikke til stort annet enn bryllup hos kongefamilien føler jeg. Også skal jeg på prinsessefest neste helg, så skal hvertfall ha den da hehe

Satser på at jeg kjenner noen som skal gifte seg snart og som vil be meg hehe Skal du? ;)

apekattmamma

02.feb.2011 kl.12:03

Rebecca Malin: Helt greit at hun koser seg på kjøkkenet, bare det ryddes ja... hehe Vi har jobbet med den "leksa" i flere år hehe

Men det går fremover, for denne uken har hun fulgt oppskrifter, og DET har hun ikke gjort før. Så bedre resultat nå :)

Ja, vesle Luna elsker vanligvis godbiter og er en engel å trene med, så får satse på at hun imponerer oss alle neste uke :) I dag skal hun og datra mi på haund og barn trening, om datter er i form til da. Da koser de seg veldig begge to! :)

Rebecca Malin

02.feb.2011 kl.12:25

Så deilig at dere er flere om å aktivisere hunden. Høres gøy ut med hund og barn trening. Siden jeg bor i Tsjekkia blir det ikke mye kurs på oss, kanskje til sommeren. Så inntil da ligger ansvaret på meg til å få en lydig valp :) Penny er 12 uker om noen dager og hun blir glatthåret ja :)

Vanessas Bickenbach

02.feb.2011 kl.12:26

søt hund :)

apekattmamma

02.feb.2011 kl.19:00

Vanessasblogg! (:: Tusen takk :)

helene

02.feb.2011 kl.21:24

kjempefiine bilder

ta en titt innom min blogg?

♥ Send et nytt englespor ♥

apekattmamma

apekattmamma

34, Nedre Eiker

♥ Alenemor til to barn og en valp. Student og skoleleder. Kreativ og distre. Aktiv og kontrollfreak. Stressa og livsnyter. Kakebaker og vektfighter. Alt ettersom hvilken dag du treffer meg på. Men mest av alt lykkelig og positiv med magnet for drama og moro. Lever og ånder fullt ut med hjertet ♥

Kategorier

Arkiv

hits