Bloggvurdering

Terningkast 5!!! Bloggen min har blitt vurdert av AngelSilje. Det syns jeg var veldig hyggelig, både at hun tok seg tid, og ikke minst at hun likte bloggen min! Vurderingen kan du lese her.

Jeg må gå inn i designet og se om jeg klarer å finne ut av hvor i kodene jeg får laget skriften min større... Noen som har noen stalltips?

Angelsilje samler på "Gullkorn fra barnemunn", for å lage en samling. Har dere et gullkorn, kan det legges som kommentar på bloggen hennes, så kanskje dere også får en vurdering. Og jeg har jo verdens skjønneste lille apekatt, så ikke rart det kommer noen gullkorn her :)

♥ Mitt gullkorn som jeg la igjen hos henne ♥:

Min lille apekatt hermer naturlignok etter alt jeg og storesøster sier, gjerne til hverandre, uten at vi alltid er bevisst at "små gryter også har ører". Litt var litt før han ble 2 år, var vi på badet, og klåfingra som han er, klemte han fingrene sine under dolokket og kom ikke løs. Da jeg fikk løftet på lokket og gitt ham tilbake han frihet, klappet han umiddelbart til doen og sa: "Skjerpe deg!!!"

♥ Herlige apekatten min! ♥

 

♥ 9 englespor ♥

hjelpmegselv

05.feb.2011 kl.08:55

Moro!

Dattern min har nettopp startet å komme med små ord, gleder oss til setningene kommer.

Ha en skjønn dag med apeskatter og annet!:)

Ploxi - Kommenterer tilbake

05.feb.2011 kl.08:58

Kul blogg :D

twoo

05.feb.2011 kl.10:12

Kjempefin blogg! Ha en fin dag videre :)

Oss i Ugleveien

05.feb.2011 kl.10:17

Gratulerer! Det må være stas da!

Gullkorn er kjempeherlig. Jeg har selv en kategori med gullkorn fra mine barn. Ikke så mange innlegg der foreløpig, men regner med at den fylles opp etter hvert.

-Desirée.
:) fin blogg

Ingeborg Gulla

05.feb.2011 kl.10:25

bra vurdert!

Rebecca Malin

05.feb.2011 kl.10:25

Haha, det gullkornet var fint :D

Marte

05.feb.2011 kl.10:46

hehe :)

Ploxi - Kommenterer tilbake

05.feb.2011 kl.15:49

Nå har jeg valgt to blogger som ble med på blogg VS blogg. Kanskje det ble deg? Hvis det ikke gjorde det kan du fortsatt stemme på de to finalistene!

♥ Send et nytt englespor ♥

apekattmamma

apekattmamma

34, Nedre Eiker

♥ Alenemor til to barn og en valp. Student og skoleleder. Kreativ og distre. Aktiv og kontrollfreak. Stressa og livsnyter. Kakebaker og vektfighter. Alt ettersom hvilken dag du treffer meg på. Men mest av alt lykkelig og positiv med magnet for drama og moro. Lever og ånder fullt ut med hjertet ♥

Kategorier

Arkiv

hits