Mer enn 4 vegger

Trøtte slitne barn

I tillegg til Marinas sykdom som har fulgt oss i hele 2011, var forrige uke og uken før preget av sykdom hos Gabriel med falsk krupp, forkjølelse og feber. I tillegg var jo ikke mor heller helt på høyden, så "The big outdoors" har vært en mangelvare i det nye året.
Bollebakedag. Og de smakte nydelig! Noe må vi jo finne på inne også.Da setter vi derimot mye større pris på de mulighetene vi har til å kose oss ute. De fleste dagene har det vært skauturer på Luna med kun meg når jeg har fått det til, og noen dager har hun måttet nøye seg med turer rundt i nabolaget i bånd, og litt leketid "fri" på fotballbanen med bare meg.


Noen småturer ut har vi fått til innimellom. :)De siste to dagene har vi klart å være på skauen og kose oss sammen alle fire. :) Og vi har kost oss SÅÅÅ!


Ønsker meg flere sånne dager til morsdagen ♥ ♥ ♥

 

 

 


♥ 5 englespor ♥

Simea - fire jenter,en blogg

11.feb.2011 kl.19:33

Kjempe fine bilder ! :-)

Frøken

11.feb.2011 kl.19:37

lyst på gratis sminke?

http://www.gratismakeup.no/?r=56118

apekattmamma

11.feb.2011 kl.21:02

Simea:Tusen takk! :)

Stine in Wonderland ♥

14.feb.2011 kl.00:14

kjempefine bilder! :D

apekattmamma

14.feb.2011 kl.00:36

Stine in Wonderland:Tusen takk!

♥ Send et nytt englespor ♥

apekattmamma

apekattmamma

34, Nedre Eiker

♥ Alenemor til to barn og en valp. Student og skoleleder. Kreativ og distre. Aktiv og kontrollfreak. Stressa og livsnyter. Kakebaker og vektfighter. Alt ettersom hvilken dag du treffer meg på. Men mest av alt lykkelig og positiv med magnet for drama og moro. Lever og ånder fullt ut med hjertet ♥

Kategorier

Arkiv

hits