En natt i horestrøket...

Og oi, for en natt det skulle bli... haha

Med en tvilsom venninne på slep (venninnen var i tvil om festingen, hun er ikke en tvilsom venninne haha), inntok vi hovedstaden klare for PARTY! Hadde på forhånd kokkelert litt frem og tilbake om hvordan komme oss hjem fra denne storbyen. Venninnen skulle jo på jobb i Oslo neste morgen, så hun skulle hvertfall tidlig hjem til Drammen!!!

Løsningen sto klar for oss: HOTELL

Første hinder: PENGER- noe ingen av oss har!Etter et par tastetrykk, åpenbarte Petter Stordalen seg for meg med svaret på alle våre drømmer: Comfort hotells lavpriskalender! Hotellnatt i Oslo, lørdag- søndag for 399,- pr natt :)))

DET ville jo bli billigere enn nattbussen hjem til Drammen som kostet 200,- pr pers.  I tillegg til at det etter inntak av voksendrikk, frister mer å legge seg i en ren seng på et hotell i nærheten enn å humpe en time på en buss med mange "uopplagte mennesker" på natterstid, på vei mot Norges Harryhovedstad; Drammen eller Hokksund, fritt valg! (Om vi utelukker hele Østfold, selvfølgelig ;) )

Tuslende fra Oslo S (Jeg kjørte kollektivt til Oslo!!! Kryss i taket, alle mann!!!) , begynte det å demre for meg hvorfor prisen var som den var... hmmm... i mine gryende ungdomsår, hadde jeg ikke hørt om Prinsens gate og Dronningens gate og området i nærheten av Akerhus festning og gamle Vestbanen mon tro...? Men moderne lovgivning har vel fjernet "problemet"(*), så intet annet var å se enn shoppingglade kvinner og familier på lørdagstur.

(*)Jeg har ingen planer om å ta prostitusjonsdebatten her. Dette er ingen politisk eller samfunnsengasjert blogg av noe slag, ei heller har jeg dokumentert noen form for etisk eller moralsk forankring, og mine påstander kan derfor ikke vedlegges verken tyngde eller makt i samfunnsutviklingen.

I resepsjonen på hotellet møtte et særdeles attraktivt individ av det "svake" (?) eller fysisk sterke (les: motsatte, så blir det enklere) kjønn meg, og alle ryktene fra tidligere år om området jeg befant meg i, var som blåst vekk. Rommet var lite, men rent og pent, og tomt for syke barn, så mulighetene for en bra start på kvelden var helt klart til stede.

Etter en dusj tømte jeg kofferten (på ca 2x2 m) for de 15 antrekkene jeg hadde med. Antrekket hadde jo egentlig vært klart lenge: nyinnkjøpt fantastisk kjole, men en time før jeg skulle reise hjemmefra fant jeg ut at jeg kunne bruke ALT annet en det planlagte antrekket! Så derfor tok jeg med meg alt annet. Selvfølgelig med hver sin veske til, hver sine smykker, hver sine støvletter og hver sin sminke til.


Jeg hadde satt min lit til at venninnen min skulle hjelpe meg å plukke ut det rette antrekket, akkurat de rette strømpene til, de rette smykkene, støvlettene, sminken osv... Av en eller annen merkelig grunn, syntes hun det var viktigere å trene før vi skulle ut... Jeg skulle jo bare dele seng med henne, så trene satte jeg nederst på prioriteringslista denne dagen! ;) Anyway: avgjørelsene måtte jeg ta på egen hånd med kun et tannglass med rødvin som selskap. Men jeg klarte nå til slutt det og :-) Utrolig nok!

 
Antrekket


Når frøkna ankom og fikk skiftet ut av "treningsdressen", kravlet vi oss inn i en taxi og ankom attraksjonen.                   (Eller det var vel kanskje attraksjonen som ankom..?)

Kvelden bragte med seg ny kunnskap av typen: "sære preferanser hos pappagutter", "sminke og dimmet lys gjør deg 20 år yngre", "noen menn savner bare litt morsomsorg" og "klokken 2 tror menn det er lov å pelle på alle man føler for". Vel ny og ny kunnskap var kanskje og ta i, men for diskusjonens skyld, så si nå at vi ikke har vært ute en vinternatt før, da...


Pappagutter...

På vei hjem i taxi, fikk venninnen min den fixe ideen at nattmat, det må vi ha! "Burger King: STOPP!!" jaja ut det bar, på grusomt vonde bein, men ble lovt at jeg skulle bli båret hjem til hotellet, så slang meg nå med. Litt skeptisk var jeg, for jeg har smakt Burger King en gang for 15 år siden. Det var da helt klart ikke McDonalds, og ikke i nærheten av hva jeg foretrakk å spise. Men med godt mot gikk jeg inn for å prøve igjen.Bestilte meg en meny- uten løk og suragurk og Cola Zero... vente vente vente...å NEI!... obs for sent... Koffein i det gitt... Og de som lurer på hvordan jeg reagerer på koffein om dagen, kan ta en titt her. Anyway: maten kom... og venninna mi heiv i seg halve burgern, før hun spurte: "skulle du ha uten noe du..?" også fikk jeg den halve som var igjen hehe. Den var riktignok full av løk, men men... smakte helt greit, omtrent på høyde med McD... greit vomfyll.Så bar det mot hotellet i det spennende strøket... jeg gikk som ei krøkke, for beina kjentes ut som blodige kjøttstykker. En gjeng med jenter kom og ei dame gikk rett på meg, sa ikke unnskyld eller noe, bare strena videre. Bondejente som jeg er, var jeg lettere sjokkert over at noen behandler andre mennesker på den måten, så hadde ikke helt rukket å summe meg, før en ny jentegjeng kom mot oss. "¤#"¤%&/(&%%¤¤#"%/((!!!" smalt det jammen fra dem... Jeg stoppa opp, kikket på venninna mi og sa vantro "sa de virkelig ¤#"¤%&/(&%%¤¤#"%/((!!! til oss, for det var det det hørtes ut som..." Venninnen min bekreftet og vandret ufortørnet vidre som den urbane storby jenta hun er. Jeg derimot har enda ikke kommet over sjokket, en uke senere...

På de neste gatehjørnene var de lykkelige shoppingglade jentene og familiene på lørdagstur byttet ut med en del jenter fra sydligere verdensdeler som antagelig kjedet seg veldig, for de bare hang på gatehjørnene. Hadde nok krangla litt og, for de sto bare en og en eller to og to sammen, og ikke samlet som en gjeng.

Ikke så jeg noen Ottarmedlemmer som kastet eller demonstrerte mot det ene eller andre, ingen sinte engasjerte stortingspolitikkere var å se, ingen lovens lange arm klare for arrestasjoner og ei ingen forkjempere for prostituertes rettigheter eller menneskehandelmotstandere. Ikke engang Amnesty hadde tatt seg bryet med å møte opp i Oslo denne natten. Hva skal vi med ny lovgivning?!?

Etter mitt koffeininntak ble naturligvis natten fryktelig lang... taket var hvitt, uten takess jeg kunne telle, veggene var hvite uten noe mønster av noe slag, og venninna mi delte ingen saftige hemligheter ved å snakke i søvne... Når hun etterhvert våknet og kom seg på jobb, kunne jeg endelig fortsette å kjede meg. Vurderte en Dollys Pizza som passe dagen derpå-snacks, men fant ut at ikke kunne jeg nummeret (har aldri bestilt fra Dollys, men tenkte at i storbyen... when in Rome osv..) Hadde det vært eneste hinder, skulle jeg nok klart å forsert det. Kalkulerte meg fort frem til at for å komme opp til rommet trengte man nøkkelkort. Det betød at jeg ikke bare måtte ned i resepsjonen og møte et evt pizzabud, men det forutsatte antagelig også at jeg måtte kle på meg. I tillegg ante jeg ingenting om hvordan menyen hos Dollys ser ut. DA ble mengden hinder til sammen for høyt ravende, så konklusjonen ble naturligvis å fortsette å kjede meg i sengen til venninnen var ferdig på jobb og kunne kjøre meg til mine barn.


Når jeg kikket over rommet for å være sikker på at jeg ikke hadde lagt igjen noe, så jeg den på skrivebordet: Full meny fra Dolly Dimples, med telefonnummer og en oppmuntring om at ønsker du Dollys på rommet, kommer den varm levert på værelsesdøren på under en time...

♥ 7 englespor ♥

glennshjorne

11.feb.2011 kl.23:05

kult antrekk :-)

bernteriksandnes

11.feb.2011 kl.23:06

Veldig bra blogg igjen apekattmamma og det er en fryd å lese bloggene dine :) Tusen takk for det :) Fortsatt en god kveld til deg og dine :)

apekattmamma

11.feb.2011 kl.23:12

glennshjorne:Tusen takk, Glenn :)

apekattmamma

11.feb.2011 kl.23:12

bernteriksandnes:Å så hyggelig! Igjen! hehe ;)

bernteriksandnes

12.feb.2011 kl.01:05

BærbarPC-er er fine maskiner det ja og man kan ta de med seg overalt. Blir snart en iPad på meg da som jeg skal teste ut og som jeg får beholde så lenge jeg vil. Gleder meg til å se hvordan den er og fungerer.

Ellers gleder jeg meg til din neste blogg og som glennshjorne sier så av antrekket veldig fint ja :)

Kos deg videre og en god natt når den tid kommer :)

apekattmamma

12.feb.2011 kl.08:22

bernteriksandnes: Ja, noe annet en bærbar er ikke så aktuelt her hehe

Jo tusen takk! Natten hadde nok kommet alt her. Endelig friske barn i hus, så i natt ble det soving på alle :)

TonjeTupppa

13.feb.2011 kl.13:51

fint antrek

♥ Send et nytt englespor ♥

apekattmamma

apekattmamma

34, Nedre Eiker

♥ Alenemor til to barn og en valp. Student og skoleleder. Kreativ og distre. Aktiv og kontrollfreak. Stressa og livsnyter. Kakebaker og vektfighter. Alt ettersom hvilken dag du treffer meg på. Men mest av alt lykkelig og positiv med magnet for drama og moro. Lever og ånder fullt ut med hjertet ♥

Kategorier

Arkiv

hits