Prinsessefest

Forrige helg var endelig prinsessefesten som vi har handla til og planlagt i lange tider nå :) Gledet meg veldig til å bruke den nye flotte kjolen min. :)

For 3-4 år siden, kjøpte jeg en liten søt brudekrone på en flott interiør/ dill dall butikk. Den kronen har dekorert hode til et keramikktroll som Marina har laget på skolen og stått i stua mi i 3-4 år. Men når jula kommer, må jeg rydde vekk alt for å få plass til julepynt, og ting har ikke kommet frem igjen etterpå. Lette etter krona et par dager, før jeg måtte inse at for å finne det lure stedet jeg har lagt den i boden, måtte antagelig hele boden tømmes... Og muligens loftet og rommet til Marina og..?

Avgjørelsen var derfor ikke så vanskelig, jeg måtte innom en lekebutikk å kjøpe en prinsessetiara, og regnet med en i plast, slik som Marina brukte på karnival når hun var 5 år...  Tenkte at jeg fikk kikke innom Glitter for sikkerhetsskyld da, man vet jo aldri hva de kan ha løsninger på... Og jammen hadde de tiaraer... fire ulike jeg kunne velge mellom, kjempenydelige. Valgte den minste søteste med hjerter på.

Etterpå hentet jeg Marina og venninne på ekstratrening på cheerleadinga. Siste treninga Marina var med på å så på, for hun har bestemt seg for å slutte for å få mer ro etter mnd med sykdom nå. Symptomene var på vei tilbake nå, etter et døgn i fin form...

Barn og hund ble etterhvert avlevert i Lier, før jeg reiste til en annen prinsesse for å gjøre oss klare. Hun har en timeplan som ligner min i hverdagen, så vi er alltid litt sent ute, for det er jo alltid 4 steder vi skal være på en gang... Men til slutt var vi nå stasa opp, jeg i min nye kjole og tiara, matchende negler og Marinas fine kjede til, og hun i min gamle "forloverkjole" med sin egen brudetiara.

Vi ankom festen og ble mottatt av en fatstisk pakistansk prinsesse. Hun har tatt kommunens plan om integrering og mangfold i Drammensskolen litt bokstavelig, så hun lever den helt ut på privaten også. :) Men hun var utrolig flott! Fått sydd seg pakistansk kjole med flotte smykker til.

Rundt bordet satt den ene prinsessen vakrere enn den andre! Masse flotte damer, inklusiv selveste Cleopatra, som etterhvert mistet parykken og ble til mer Liz Taylor :) En flott prinsesse hadde en utrolig kreasjon av en kjole- hun fikk en ny fantastisk kjole hvert år av sin mann... hmmm... hvor finner man sånne menn? Den stive etiketten forsvant fort, og vi hadde det veldig hyggelig. Albuer på bordet og skillsmisser ble diskutert, så vi passet nok bedre i Drammen enn på slottet.

Men maten var prinsesser verdig! Deilig tapas med blant annet min store favoritt med Mozzarella og tomat. Og jammen kom det ikke tryllende frem noen magiske marengskreasjoner som smeltet i munnen etterpå.

Hvor er min reddende prins i - 20*C?

Etter en veldig hyggelig kveld, kom det dessverre verken hest og vogn eller gresskar med mus som kusk å hentet oss, så vi prøvde å ringe 05060... Etter lange ventetider ute i - 20, fant vi ut at vi var ikke så fisefine at ikke hælene kunne brukes til å traves hjem på. Ikke hjem til meg vel å merke... men hjem til den andre pinsessen med et fantastisk navn hehe

Da var det bare å pakke seg inn som best en kunne i alle sjal man hadde tilgjengelig... Temaet for neste jentekveld ble da lansert...nomadefolk... for jeg lignet visst en omstreifende sigøynertigger med alle mine fargeglade sjal :)

Fra prinsesse til sigøynertigger på 5 timer...Klar for en natt på en flott sofa fra Home & Cottage :)

 

♥ 2 englespor ♥

Livingherlife

09.mar.2011 kl.16:21

Så flott du var i den kjolen! Fargen kledde deg kjempegodt!

apekattmamma

09.mar.2011 kl.16:25

Tusen takk, Camilla :)

♥ Send et nytt englespor ♥

apekattmamma

apekattmamma

34, Nedre Eiker

♥ Alenemor til to barn og en valp. Student og skoleleder. Kreativ og distre. Aktiv og kontrollfreak. Stressa og livsnyter. Kakebaker og vektfighter. Alt ettersom hvilken dag du treffer meg på. Men mest av alt lykkelig og positiv med magnet for drama og moro. Lever og ånder fullt ut med hjertet ♥

Kategorier

Arkiv

hits