Morsdag og Valentine...

Kikket ut vinduet når jeg våknet etter gårsdagens prinsessefest, og fant ut at YES! i dag blir det skitur på små, stor og firbent før dagens skulle feires i Lier :) Nydelig blå himmel og strålende sol! Ringte besteforeldre for å høre om de ville være med på skitur og fikk beskjed om at i Lier viste gradestokken -26*C... hmm... revurdere...

Med halvsyke barn, var ikke 26 kalde noe særlig å dra de ut i. Reiste litt tidlig til Lier hvor snille besteforeldre fikk æren av å kose seg med de fantastiske barnebarna sine alene, før jeg tok med meg Luna på skauen alene.

Fantastisk klar dag, solskinn og bare meg og hunden i Guds vakre natur! :) Litt galt å være lykkelig over en time alene uten barn på morsdagen? Luna var nå i allefall veldig fornøyd med å få hele min oppmerksomhet og vi trente og koste oss masse.


Bikkja forsvinner nesten i snøen, men ganske sikker på at hun er på bildet et sted. Godt sporlina lyser opp :)

Hele Lierdalen for mine føtter :)

Tilbake hos besteforeldrene ble det koselig feiring med deilig mat (som alltid) og masse gaver til alle mødrene. Gabriel hadde laget et flott kjede til mamma i barnehagen, hvor han har malt perler og pasta penne og tredd på snor.

Av Marina var noe Valentinesgave og noe til morsdag, men samlet så fikk jeg en flott lilla silkeblomst, maken til den jeg fikk til Valentine i fjor, og en flott lilla vase å ha de i. I tillegg fikk både Gabriel og jeg hver vår "sopplampe" hvor lyset skifter farge. Gabriel fikk også en ramme til å ha på rommet sitt med en løve på, for løve er visst "månedens dyr"... i tillegg til apekatt, selvfølgelig :)


Etter gårsdagens prinsessefest, måtte jammen tiaraen brukes i dag og :)

Valentine..ja... Heldig jeg som har sånne fantastisk barn og glede meg over, så det holder i massevis :) Ikke alle som er så heldige at de får bruke så mye tid med barna sine som jeg gjør.

♥ 2 englespor ♥

elcabloggen

19.mar.2011 kl.19:55

hei hege elisabeth.
jeg lurte på hvilken nettside du får de fine glitter-greiene på bildene å sånn??

apekattmamma

20.mar.2011 kl.23:32

elcabloggen:De har jeg lagt på i Photoscape på maskinen min. Gratis program å laste ned fra nettet.

♥ Send et nytt englespor ♥

apekattmamma

apekattmamma

34, Nedre Eiker

♥ Alenemor til to barn og en valp. Student og skoleleder. Kreativ og distre. Aktiv og kontrollfreak. Stressa og livsnyter. Kakebaker og vektfighter. Alt ettersom hvilken dag du treffer meg på. Men mest av alt lykkelig og positiv med magnet for drama og moro. Lever og ånder fullt ut med hjertet ♥

Kategorier

Arkiv

hits