Vinterferie... eller ferie?

Endelig sto vinterferien for tur!

Marina har vært mye dårlig i det siste, ikke en eneste dag på skolen den siste uken før ferien, og en og halv dag uken før. Uken før der var det ingen igjen...Nettene har da gått til å holde henne i hånden og stryke på ryggen mens store smerter og mageinnhold som igjen vil opp og se dagens lys. Hennes skriking vekker naturlig nok Gabriel, så sitter med han på fanget også til Marina sovner sent på natt...

Med andre ord, energinivået her i huset ligger vel omtrent på det samme gradestokkan har stått på store deler av vinteren...Men nå skulle vi altså på tur. En venninne hadde hjulpet meg så jeg hadde fått booket meg to gratisturer til Kiel i vinterferien. Pga litt manglende kommunikasjon fra min side, for vært mest opptatt av barn i det siste, så var det nå fremdeles planlagt to turer- første med mormor og bestefar, og andre turen med tante Anne, Onkel Raymond, Espen, Tuva og Mikael i tillegg til besteforeldre.

Og ut på tur det bar. Marina var i fin form dagen før vi dro, så jeg hadde store håp om at det skulle holde. På båten fikk vi deilig mat og koste oss. Gabriel likte seg godt på lekerommet, Marina på show og mamman på casino når bestefar satt litt barnevakt. :)

Vi fikk naturligvis handlet litt, og den store hit'en var verktøybenk til Gabriel, pafyme til Marina og bamsemums til mamma haha.Første kvelden fikk Gabriel feber etter han hadde lagt seg, kokvarm, stakkar. Rakk akkurat tax-free'n og fikk kjøpt paracet før den stengte. Tempraturen roet seg, men da starta smertene til Marina. En våken syk gutt, skulle selvfølgelig ligge hos mamma og Marina trengte også mamma 100%. Og så begynte de å spy omtrent i kor 'hei hvor det går!' Godt housekeeping får litt å gjøre på natterstid og, vi vil jo ikke at noen skal kjede seg ombord! Deilig med rent sengetøy :)

Neste morgen, med en fantastisk sjarmerende apekatt på armen, våknet jeg til en spyrunde rett i fjeset :/ Etter en lang dusj, var alle friske, om ikke raske og opplagte, så vi kom oss både til deilig frokost og i land. C&A- Kiel regner jeg med snart sender takkekort og gratis fergebilletter til oss igjen! ;) Kom tilbake til lugaren til rent sengetøy nok en gang :)

Denne hunden var vi borte å hilste på hver gang vi gikk forbi. Ganske farlig for den bet Gabriel i hånden hver gang, og han hylte av latter over hvor morsom han var hehe Hver gang!

På båten var det leking, soving, kaptein Kid show, spising og handling, så var jammen kvelden på plass igjen. Marina fikk litt kvalitetstid med mormor i dag, hadde hatt litt tid alene med bestefar i går, så hun var strålende fornøyd.

Med kvelden kom feber på minsten og smerter på størsten. Mormor kom inn til oss og hjalp til så voksentettheten ble 1:1, til 50% av barna endelig sovnet utmattet. Da var ikke vi andre to langt unna heller .)

Febersyk liten gutt :/

Var veldig godt å komme hjem. Bestemte meg ganske fort at vi kunne ikke reise på ny tur om to dager!!! Men vel hjemme, hadde jeg to friske og blide unger :) Avtalte at Marina skulle få reise med mormor og bestefar alene, og at jeg og Gabriel ble hjemme. Halvtime før vi skulle reise og levere Marina, slo min frykt for å gå glipp av noe i livet inn, og jeg heiv sammen en koffert og fant ut at Gabriel og jeg skal også på tur igjen :)

Formen på begge barna var mye bedre på denne turen, så ting gikk mye bedre! Verdens kuleste fetter, Espen, og verdens nydeligste lille kusine, Tuva var med, og det ble jo ekstra moro :) Også bonusfetter Mikael var med, men han er snart mann, og ikke så ofte vi ser han, så Gabriel er litt skeptisk blitt.

Lengselsfulle blikk inn på lekerommet :)Vesle Tuva storkoser seg med restaurantfrokost :)

Marina i mye bedre form på denne turen :)

I storform!


Også de store barna finner noe de liker :)
Ungene fikk være med ut på kjøkkenet for seg å scoope opp sorbet til dessert :)
Lillebror får gjennomgå når hodet er smurt inn med krem. Prøver ut Blitz-stilen her :)

Fant stor billig skobutikk i Kiel...hvorfor har ingen opplyst meg om den før? MAKAN! Kommer nok snart et takkekort fra de og :)

Jammen var det godt ferien var over også! :) Blitt flere dager på skolen på Marina og, det er godt! :)

♥ Ingen englespor ♥

♥ Send et nytt englespor ♥

apekattmamma

apekattmamma

34, Nedre Eiker

♥ Alenemor til to barn og en valp. Student og skoleleder. Kreativ og distre. Aktiv og kontrollfreak. Stressa og livsnyter. Kakebaker og vektfighter. Alt ettersom hvilken dag du treffer meg på. Men mest av alt lykkelig og positiv med magnet for drama og moro. Lever og ånder fullt ut med hjertet ♥

Kategorier

Arkiv

hits