Første runde i ringen

Våkna og smilte fra øre til øre! Dette var en god dag etter en begivenhetsrik kveld i går :)

Og jammen var Gabriel like blid på morningen :) Kosemorninger er topp!

I dag var dagen for den store Hundefestivalen i Mjøndalen. Marina skulle jobbe dugnad og Luna skulle prøve seg i ringen på hvalpeshow for første gang. Etter en rolig kose- og lekemorgen på Gabriel og meg, fikk vi endelig dratt Marina ut av senga, og etter de verste morgensmertene, fikk vi kjørt henne ned "på jobb".

Gabriel og jeg dro hjem en tur, spiste mat og sov og litt annet småtteri, før det bar ned til hundefestivalen igjen. Luna skulle i ilden! :) Ble best i klasse og nr 2 av tispe i rase. :) Ikke at de var så veldig mange i klassen, men det gjør jo ikke noe. Masse skryt fikk vesle rampejenta mi :)

Etter en liten tur hjemom, reiste Gabriel og jeg opp i skileiken for å utnytte de siste restene av snø som er å finne. Vi akte, lekte og koste oss sammen med Tina og Herman. :)

En tur tilbake til Mjøndalen (3. gangen i dag!!! Gondol bør opp!) for å hente Marina, reise vi alle en liten microtur på skauen. Slitne barn fikk overbevist meg om at hjemme var stedet å være når sola er på vei ned bak Kongsbergsfjella, så det ble hjemmekos med gryterett og boller (som ungene bakte i går kveld).

Nå burde vel Luna og jeg øvd litt, for hun skal tilbake i ringen i morgen, men ser dårlig ut foreløpig :) Et par bursdager å forberede oss til i morgen :)

Håper alle andre har en like god helg og stråler like mye som meg :)

 

♥ 2 englespor ♥

aasensmilefjes

12.mar.2011 kl.22:08

Fin fin morgen stund og en fartfulldag med mye kos ;D

apekattmamma

12.mar.2011 kl.22:46

Ja, koselig da, med mor i strålende humør *tihi* Blir koselig om dere begge snart er friske samtidig og kan bli med oss å base litt :)

♥ Send et nytt englespor ♥

apekattmamma

apekattmamma

34, Nedre Eiker

♥ Alenemor til to barn og en valp. Student og skoleleder. Kreativ og distre. Aktiv og kontrollfreak. Stressa og livsnyter. Kakebaker og vektfighter. Alt ettersom hvilken dag du treffer meg på. Men mest av alt lykkelig og positiv med magnet for drama og moro. Lever og ånder fullt ut med hjertet ♥

Kategorier

Arkiv

hits