Våren og livet sprudler

Nå har Marina vært mye friskere siste uken, så nå er alt mye bedre her. Litt energi begynner vi alle å få, og samtidig har våren kommet og alt er lettere og bedre. Noen netter med 4-5 timer sammenhengende søvn gjør underverker, lenge siden vi har hatt det her i huset, så nå går alt bare oppover! Gode nyheter kommer på rekke og rad... blant annet har enkelte viktige personer vist mer interesse enn tidligere, og det er vi veldig glade for! Trening har jeg fått startet opp igjen etter mnd med sykdom i huset, Gabriel har fått kommet seg på svømminga si igjen og i dag er jammen både bilen og noen vinduer fått gjenopprettet original farge, og flere avsnitt er lagt til på mastern min. Fantastisk bra!I tillegg venter jeg på spennende nyheter, som nesten gjør meg sprø, for tålmodighet fikk jeg dessverre ikke utdelt ved fødselen... Men etter flere uker i spenning, fikk jeg vite i dag, at jeg forhåpentligvis får beskjed i morgen...

Skatteoppgjøret som jeg ikke kommer inn på i dag, regner jeg med er svulmende med penger til meg :) I fjor lød baksmellen på 30.000, så verre en det kan det jo umulig bli, så da kaller vi alt gode nyheter :)

Språket til Gabriel utvikler seg enormt hver uke, og det er fantastisk moro å høre! De store frasene om dagen er "Okey 'a mamma, okey?" som regel når han leker og går og prater med seg selv. "Tusen takk'a maten 'a, mamma!" og "Glad i deg!"

Hver dag når jeg henter han i barnehagen roper han lenge før jeg nærmer meg porten "Sove vogna mamma! Sove bare en gang, men en gang nok!" Han hadde en periode hvor han nektet å sove på dagen, men han trenger enda den søvnen, så han fikk masse skryt når han hadde sovet. Så hans definisjon på en snill gutt nå er antagelig at han sover i vogna om dagen.Ellers så har det ekstreme trasset roet seg noe hjemme nå. Ikke fult så mye skriking og legge seg ned på gulvet og hamre med armer og bein når han ikke får viljen sin. Påkledning og ut og inn i bil går også veldig bra nå, det er deilig.

Matsituasjonen er bare litt bedre da... Det hender faktisk at maten verken går i veggen eller i gulvet, men kun blir helt utover bordet. Men for å gjøre livet litt enklere, har vi nå sluttet en liten periode med glass og kopper... vi kjører nå tåteflasker og sølefrie babykopper til alt flytende. Det er grenser for hvor mange ganger i løpet av et måltid det er greit å tørke melk av vegger, møbler og gulv og skifte på både meg selv og barn. Så sånn blir det, til kastinga avtar litt. Men han er fast bestemt å å sette Kjelling i skyggen og bli Norges nye håndballstjerne, så det meste kan kastes alle steder... men men nå kommer våren og mer balllek ute, så kanskje det hjelper på litt. Noen som vil spille ball med han ute? ;) Dårlige fotballferdigheter her i huset ;)

Gabriels beste kamerater- Jan Martin og Noah. Også selvfølgelig "verdens kuleste mann!"- Pål

Ellers så er både Gabriel og Marina sprudlende glade og lykkelige om dagen! Vi bruker så mye tid ute som mulig og koser oss. Fordi det har vært lite skole og lekser på Marina i det siste, har hun blitt veldig flink til å lage middag og syns det er veldig gøy. Mamma'n syns også det er veldig deilig å få middag innimellom :)

Gabriels store favoritter innenfor middag, i den grad noe mat kan kalles favoritter hos han, er kjøttkaker, laks og torsk (jammen godt han har noen av mine gener og :P), fiskekaker, blodpudding og havregrøt. Ellers så hadde han vært strålende fornøyd om han hadde fått lov å leve bare på soyamelk og for all del SAUS til middag. Saus, mer saus... mer saus... og samme hvordan saus... I dag forsøkte jeg å overbevise han om at ertestuinga til skreien var saus, for vi hadde ikke saus til... men så lettlurt var han visst ikke... så middag i dag var... par biter med fisk og så soyamelk...

Er det noen på bildet, eller bare møkkete snø?

 

 

 

 

♥ Ingen englespor ♥

♥ Send et nytt englespor ♥

apekattmamma

apekattmamma

34, Nedre Eiker

♥ Alenemor til to barn og en valp. Student og skoleleder. Kreativ og distre. Aktiv og kontrollfreak. Stressa og livsnyter. Kakebaker og vektfighter. Alt ettersom hvilken dag du treffer meg på. Men mest av alt lykkelig og positiv med magnet for drama og moro. Lever og ånder fullt ut med hjertet ♥

Kategorier

Arkiv

hits