God som ny?

Gabriel og jeg har hatt en rolig superdag hjemme. Er en overhengende mulighet for at lidenskap for sko er genetisk... uansett ser det ut til at min lille apekatt har arvet det.

OBS- tatt på fersken gitt!

Jaja, om jeg smiler, ser hun sikkert ikke skoa!

Etter en litt treg start på morningen, har vi i dag lata som om Marina har vært helt frisk hele tiden. Etter skolen reiste vi på skauen med bæremeisen og venninne av Marina. Deilig råtten snø, så vi gikk mye gjennom og hadde mer snø i skoa enn utenpå. Men NYDELIG vårvær var det og vi koste oss!

Ut på tur, aldri sur!Marina kom seg så på første svømmetrening siden jul. Ble omfavnet i det hun kom inn døra til gardroben og hadde kost seg så. Hun var så glad hun hadde var i form til det igjen. Vi reiste ned til Hundeparken, og Luna fikk løpe og leke litt ute med de andre hundene før Marina skulle inn på barn/ hundgruppen sin.Mamma reiste og vrikka på hofter og rumpe på ZUMBA, mens Gabriel storkoste seg på lekerommet og tegnet en flott tegning til mamma som mamma måtte si "Tusen takk 'a mamma" for  :)

Litt snø som smelter om dagen!

Riktignok ikke fått beskjeden jeg ventet på i dag, og ei heller kommet inn og sjekket skatten, men det regner jeg med betyr at det er gode nyheter. Storfint besøk på bloggen har det vært flere ganger i dag, og det er veldig koselig!

Supertilbud på cd på Ica i går, så jeg fikk sikra meg Tommy Nilsson til 39,- kroner og "Öppna din dörr" ljomer høylydt i bilen om dagen! Nydelig sang med et sterkt budskap! :)

Litt sent i seng på barna, men du for en perfekt dag!

♥ Ingen englespor ♥

♥ Send et nytt englespor ♥

apekattmamma

apekattmamma

34, Nedre Eiker

♥ Alenemor til to barn og en valp. Student og skoleleder. Kreativ og distre. Aktiv og kontrollfreak. Stressa og livsnyter. Kakebaker og vektfighter. Alt ettersom hvilken dag du treffer meg på. Men mest av alt lykkelig og positiv med magnet for drama og moro. Lever og ånder fullt ut med hjertet ♥

Kategorier

Arkiv

hits