Apekatt er og blir apekatt

Gabriels IDOL #1 er naturlignok verdens superstoresøster: Marina! Riktignok hender det at mamma lærer Gabriel teite ting, men der er Marina mesteren, og apekatter er og blir apekatter, og de aper etter storesøster. Det er den første av naturlovene... Han skal alltid gjøre som hun gjør..


Bilde fra i fjor vinter

I går var Marina så sliten når vi skulle spise middag, så mens hun ventet på å få tallerken plassert foran seg (ja, det er ala carte restaurant her, visste dere ikke det?), la hun seg ned på bordet. Mamma: "Vi ligger ikke på bordet og sover, Marina, selv om vi er slitne!"

Naturlignok er det jo en til som da legger hodet ned på bordet...med ansiktet ned. "Se hva du har lært han nå, da!" sier mamma oppgitt. "Ja, men jeg kyssa ikke bordet jeg, da!" svarer Marina. Hvorpå... en liten apekatt selvfølgelig begynner å kysse bordet!!! Og le seg fillete... og da er det jo ingen som klarer å holde maska her :)))

I dag satt vi å så på barneTV her, hvor programlederen hadde besøk av en sjarmerende tarantella... Min redsel for edderkopper er jo ikke noe jeg er veldig stolt over, og ikke noe jeg ønsker å vidreføre til mine barn. "Æsj, æsj en edderkopp!!!" hyler Marina. "Æsj æsj kopp!!!" svarer Gabriel. "Neida," sier jeg, "det er ikke æsj æsj, det er bare en edderkopp." "Æsj, æsj kopp!!!" fortsetter Gabriel "æsj æsj kopp!!!"

 

 

Også Marina hender det fremdeles har noen gullkorn på tross av at hun begynner å bli stor. Hun var ute å gikk tur med Luna når vi var på barseltreff en gang, og traff en annen hund...også er det nok noen som har tulla litt med henne. Jeg spurte hva slags hund, og endte med at det var en dachs, men hva slags dachs fant jeg aldri ut av selvom hun forsøkte å forklare meg at det var en vanlig dachs...

Men når vi da var på leketid i Hundeparken en dag, skjønte jeg sammenhengen. En strihåret dachs lekte med Luna, og Marina utbryter, "Se der, mamma! Der er en sånn dagligdags som jeg fortalte deg om..."

En søt dagligdags....

 

(Bilder hentet fra google)

♥ 6 englespor ♥

lovvi

28.mar.2011 kl.12:57

så fine bilder ^^

Nathalie

28.mar.2011 kl.12:58

Jeg SKVATT da edderkopp-bildet kom frem. Iiiiiiiiik ! :o
søte bilder! :-) bortsett fra den edderkoppen, haha

apekattmamma

28.mar.2011 kl.13:04

Hehe ja, helt enig! hehe Den var ikke så fin!

imjust1

28.mar.2011 kl.13:08

Hahah :)

Ingrid - kommenterer tilbake

28.mar.2011 kl.14:02

Fine bilder, utenom edderkoppen.. :p

♥ Send et nytt englespor ♥

apekattmamma

apekattmamma

34, Nedre Eiker

♥ Alenemor til to barn og en valp. Student og skoleleder. Kreativ og distre. Aktiv og kontrollfreak. Stressa og livsnyter. Kakebaker og vektfighter. Alt ettersom hvilken dag du treffer meg på. Men mest av alt lykkelig og positiv med magnet for drama og moro. Lever og ånder fullt ut med hjertet ♥

Kategorier

Arkiv

hits