Endelig i gang igjen!

Denne helgen hadde vi ingen faste planer, det var veldig deilig! Skulle fikse litt hus, nyte våren og få med oss en teateroppsetning.

Forrige helg kom jeg i gang med trening igjen etter noen mnd i "sykdomsdvale" og det var veldig godt. Så nå er jo jeg som alle andre bitt av ZUMBA basillen. SÅÅ moro! Så på lørdagen startet dagen med spinning, så bodypump, noen timers pause for å kose meg med barn, før Zumba :) Deilig!Døra ble "rent ned" her på lørdag, med 3 store barn, 2 små barn og 3 voksne på det meste...også et lite forster da :) hmmm.. hvem er gravid mon tro? hmmm...spennende...

På ettermiddagen reiste vi til hundeparken og koste oss og lekte med Luna. Alle andre hadde reist hjem for dagen, så vi fikk helt plassen for oss selv til Gabriels glede. For han får nemlig ikke løpe rundt på bakken om det er mange andre hunder der, men nå var det et eldorado for han og.

Pizzaen som ble avlyst i går, ble familieprosjekt i dag. Alle lagde hver sin pizza, også Gabriel Mesteparten av fyllet spiste han riktignok opp, så han ikke orka stort med pizza, men en mage fylt opp med pølse og skinke sover godt den og. :)

Marina og jeg hadde kosekveld sammen når apekatten i seng. Så på Freaky Friday og koste oss :)

♥ 2 englespor ♥

Celiassen

28.mar.2011 kl.13:11

Tusen takk for fin kommentar på mitt siste innlegg :) Ha en fin uke! Måtte den bringe glede for deg og dine :)

apekattmamma

28.mar.2011 kl.13:13

Tusen takk! Til deg og!

♥ Send et nytt englespor ♥

apekattmamma

apekattmamma

34, Nedre Eiker

♥ Alenemor til to barn og en valp. Student og skoleleder. Kreativ og distre. Aktiv og kontrollfreak. Stressa og livsnyter. Kakebaker og vektfighter. Alt ettersom hvilken dag du treffer meg på. Men mest av alt lykkelig og positiv med magnet for drama og moro. Lever og ånder fullt ut med hjertet ♥

Kategorier

Arkiv

hits