HELT KONGE!

Mange mennesker på forestilling

I dag skulle vi på teater med Nedre Eiker barne- og ungdomsteater. De setter opp en produksjon hvert år som vi alltid får med oss, men i år har de virkelig slått på stortromma. De har satt opp Løvenes Konge i stor skala. 120 barn og unge involvert, med eget kor, band, mye solosang og fantastiske kostymer! Ungene satt trollbundet fra begynnelse til slutt!

Sammen med Simba som voksen


Skumle Onkel Scar

Imponerende sjiraffer

En liten rusletur i nabolaget etter teateret


Vi var på forestillingen sammen med aasensmilefjes og mor, veldig koselig å se dem igjen. Lenge siden vi har sett særlig til dem, og dessverre ble det litt for kort i dag og, men det er en annen historie.

Mens apekatten sov, hadde jentene prosjekt husarbeid, som resulterte i oversvømmelse på badet og klesvask som visst enda henger ute kom jeg på nå... hmmm 23.30... den får henge til i morgen... *tihi* kommer vel litt sol da og :) Hvis ikke får jeg stråle nok selv så det tørker i mitt nærvær. :P

Etter stilling av klokka i natt, var døgnrytmen noe på skeiva i dag, så vi dro på skogstur og lekte og koste oss ute etterpå... og var visst der til klokka viste kvelden.

Det er veldig moro å smile på bilder, men ikke så lett å holde øynene åpne...

Men vi fikk det til til slutt :)

Marina dårlig igjen i kveld. Håper det blir skole på henne i morgen!

 

♥ 2 englespor ♥

♥ m a e n g / /

28.mar.2011 kl.16:07

så moro! :D kjempefine bilder!!!

det rosa hjornet

28.mar.2011 kl.16:15

fine bilder :) Teater er alltid gøy :)

♥ Send et nytt englespor ♥

apekattmamma

apekattmamma

34, Nedre Eiker

♥ Alenemor til to barn og en valp. Student og skoleleder. Kreativ og distre. Aktiv og kontrollfreak. Stressa og livsnyter. Kakebaker og vektfighter. Alt ettersom hvilken dag du treffer meg på. Men mest av alt lykkelig og positiv med magnet for drama og moro. Lever og ånder fullt ut med hjertet ♥

Kategorier

Arkiv

hits