En ny venn

Gabriel har fått seg en ny venn (eller rettere sagt funnet en gammel en i bunnen av en kasse). Han har kalt han Voff voff, og han er ganske snill, men litt uregjerlig.

Voff voff

Det tydelig at han av og til må oppdras med "hard hånd"


Gabriel er veldig flink til å ta ansvar og går mye tur med han.

På morningen i dag kom Gabriel to ganger og sa Voff voff hadde tisset på gulvet, og Gabriel fikk papir og tørket fint opp. (At papiret ble slengt på spisebordet etterpå, velger mor å se gjennom fingrene med.)

Nå har Voff voff fått litt for mye blitz, så da må Gabriel passe på han.

Han bet også Gabriel to ganger ordentlig hardt i hånden, Gabriel sa "FY!" og så mamma måtte blåse og kysse på hånda, så var alt bra igjen.

Luna synes også Voff voff er ganske spennende, men ikke så lett å få i lek. Luna løper rundt, biter den i halsen og i halen og prøver å få den med på noe moro, men Voff voff er ganske rolig.

Gabriel ville ha Voff voff med i barnehagen i dag, men der skal de ikke ha med seg verken leker eller kjæledyr... men jeg sa Voff voff kunne få være med i bilen. Gabriel satte han fint på teppet ved siden av seg, og der skulle han sitte. Jeg sa at da måtte han ikke hoppe rundt i bilen og sånt, og Gabriel ga streng beskjed om "ikke hoppe bilen!"

Og jammen var det en lydig liten valp, for han satt fint i bilen helt til ettermiddagen.

♥ 8 englespor ♥

Pia Bjørnsen

06.apr.2011 kl.21:15

hehe, så søtt!

Ni

06.apr.2011 kl.21:17

så søt :-)

Haakon

06.apr.2011 kl.21:22

Stilig, fin blogg :) Når jeg lester om deg for jeg inntrykk av at du er en veldig bra Alenemamma, utrolig hva du klarer! bra man kan snu noe negativt om til noe positivt :D

Hilsen Haakon, 23 år :D

apekattmamma

06.apr.2011 kl.21:34

Haakon:Åh..tusen takk! Så koselig av deg! Vi har det flott vi! Gjør det beste ut av livet og nyter hvert sekund (nesten hvertfall hehe)! :)

apekattmamma

06.apr.2011 kl.21:35

Tusen takk :)

rikam

06.apr.2011 kl.21:36

Ntah, så søt han er da! : )

Charlotte

06.apr.2011 kl.21:42

Så søtt :-)

apekattmamma

06.apr.2011 kl.21:49

Charlotte:Takk :) Alt han gjør er som regel ganske søtt hehe

♥ Send et nytt englespor ♥

apekattmamma

apekattmamma

34, Nedre Eiker

♥ Alenemor til to barn og en valp. Student og skoleleder. Kreativ og distre. Aktiv og kontrollfreak. Stressa og livsnyter. Kakebaker og vektfighter. Alt ettersom hvilken dag du treffer meg på. Men mest av alt lykkelig og positiv med magnet for drama og moro. Lever og ånder fullt ut med hjertet ♥

Kategorier

Arkiv

hits