En ny uke, en røff start...

Mandag var sykehustid for Marina igjen. Hun skulle inn og ta noen blodtrykk og legge inn nesesonde som hun skulle ha et døgn for i gjøre målinger i magen. Hun gruet seg veldig, men var veldig flink! Etter sonden var lagt inn måtte hun ned på røntgen og sjekka at den lå riktig, og alt var topp.Vi reiste til mormor og bestefar og spiste lunsj. Veldig koselig, for lenge siden vi har sett dem. Å spise var ikke spesielt behagelig for Marina, men litt fikk hun nå i seg.Vel hjemme ville Marina på skole, så Luna og jeg fulgte henne ned.

En tøff dag, med en del smerter, men tirsdag morgen var Marina SUPERFLINK! I stedet for å bli med til sykehuset for å ta ut sonden, sto hun tidlig opp, spiste frokost og lot mamma dra den ut. Så klar for skolen, mens mamma reiste til sykehuset for å levere utstyret alene. SUPERJENTA!!!

♥ Ingen englespor ♥

♥ Send et nytt englespor ♥

apekattmamma

apekattmamma

34, Nedre Eiker

♥ Alenemor til to barn og en valp. Student og skoleleder. Kreativ og distre. Aktiv og kontrollfreak. Stressa og livsnyter. Kakebaker og vektfighter. Alt ettersom hvilken dag du treffer meg på. Men mest av alt lykkelig og positiv med magnet for drama og moro. Lever og ånder fullt ut med hjertet ♥

Kategorier

Arkiv

hits