Istid...

video:05042011085

Gabriel har vært hos snille mormor og bestefar så mamma skulle få jobbet litt, siden det har vært planleggingsdager i barnehagen. Veldig godt å få han hjem i dag.

Vi starta dagen på treninga- lekerom for små og rumperisting på Zumba for mor. (Nå må da den rumpa snart være ristet bort??!!? :P ).

Etterpå var det sykehustur for Marina. Ultralyd på henne igjen, og Gabriel fulgte nysgjerrig med og var veldig stolt over at dette har han gjort mange ganger før, så han var ganske dreven og fortalte hva som skulle gjøres hvor.Og Marina var selvfølgelig flink!

Etter litt husarbeid, hundeturer, soving og kjøttkaker, var det tid for svømming for Gabriel igjen. Sist begynte de å tørrtrene på armtak mens de satt på kanten, og i dag begynte han å ta armtak i vannet og!!! Flinke gutten min!!! Og beina går jo som trommestikker når han svømmer. Han har det som plommen i eggget når han er i vannet- hopper, stuper, dykker, svømmer alene med armringer og er helt bajas! Virkelig ukens høydepunkt!

Gabriel er veldig flink og spiser godt om dagen. Så etter kveldsmat i dag (som var over 1 skive!!!), kom Marina hjem fra butikken som hun hadde stukket innom på tur med Luna. Hun hadde kjøpt is for ukepengene sine, fordi hun syns hun hadde vært så flink til å rydde på rommet sitt. Så litt soyais fant vi i fryseren, så ble det jammen dessert etter kveldsmaten i dag.

Nydelige vakre barna mine som bare har vært snille og greie og kost seg i hele dag! :)

Jeg er verdens heldigste!!!

♥ 6 englespor ♥

bernteriksandnes

05.apr.2011 kl.22:13

Kjempefin blogg igjen og du skriver godt :) Artig å få ta del av dine opplevelser :D

apekattmamma

05.apr.2011 kl.22:42

Takk takk :) Så hyggelig!

Ikke vært så mye tid til skriving i det siste, for jobber med en masteroppgave her og har litt over middels dårlig tid på den hehe

Men må legge ut litt i "dagboka" forde.

Gtjos

10.apr.2011 kl.08:53

Fin blogg, hyggelig med kommentar tilbake :)

Kaia W. Sørenmo

10.apr.2011 kl.09:11

Du skriver bra !!

btw ;: Kommentere tilbake?

marieplusstre

10.apr.2011 kl.10:17

Koselig blogg:)

overvektigtenaaring

10.apr.2011 kl.11:03

Hei !

Jeg har starta en blogg om mitt liv som overvektig tenåring, der jeg blogger om min hverdag, trening og kosthold.Håper du vil følge bloggen min!

♥ Send et nytt englespor ♥

apekattmamma

apekattmamma

34, Nedre Eiker

♥ Alenemor til to barn og en valp. Student og skoleleder. Kreativ og distre. Aktiv og kontrollfreak. Stressa og livsnyter. Kakebaker og vektfighter. Alt ettersom hvilken dag du treffer meg på. Men mest av alt lykkelig og positiv med magnet for drama og moro. Lever og ånder fullt ut med hjertet ♥

Kategorier

Arkiv

hits