Livet er godt!

For en herlig dag!!!

Endelig er våren her for fullt! Vinden blåser så det røsker i kjolen, joggeskoa flyr fort på grusete asfalt, snøen renner i sildrene bekker, og naturen finner frem fargene sine igjen.


Sikrere vårtegn enn flagg i vinden, hestehov og nyvaskede biler skal vel noe til å finne.


Selv en liten marihøne hadde våknet i vårsolens stråler på jakt etter våryre lus.I Krokstadelva har naturen alt kledt seg i gult, rødt og blått.Her i huset er barna ute og lykkelige, bikkja skvetter ved hvert veiskille for å si klart i fra "våren er her, løpetida rett rundt hjørnet og jeg er klar, gutter!", mamman får kroppen klar for sommeren og i dag fant vi både blåveis og hestehov ute på tur.

"Her er jeg, gutter!"

Gabriels ide av vår er nok aktive traktorer og motorsykler uten å glemme søledammer, selvfølgelig!

Når vi kom kjørende opp bakken her om dagen, møtte vi en scooter, som kjørte pent og ordentlig ned den bratte bakken. "Mamma, motorsykkel, kjørte ikke fort. HELT ROLIG! Marina motorsykkel, ikke fort, HELT ROLIG!" Dette var for han tydeligvis et helt nytt fenomen at ikke alle motorsykler raste av gårde, så han kunne ikke vente med å komme hjem og fortelle Marina at vi hadde sett en motorsykkel som kjørte HELT ROLIG.

I tillegg bruker Gabriel en del av utetiden i barnehagen til å se på de som trener fotball på kunstgressbanen ved siden av barnehagen. DET er stas, det! I dag hadde alle de store barna på avdelingen (2 åringene) fått være på kunstgressbanen selv og hatt hinderløype. Midt i blinken for min aktive apekatt! :)Noen her i verden ønsker å spre glede (eller muligens reklame, men jeg velger å tro glede :) ) I dag på gata midt i Oslo lå en langstilket flott rose... Jeg kikket på den og det var bundet på en merkelapp. "Ha en god dag!" sto det på den. Vurderte om jeg skulle ta den opp, men tenkte at jeg hadde jo en så flott dag allerede, at det var nok noen som trengte den mer enn meg, så jeg lot den ligge. Lurer på hvem som tok den opp og hvor den havnet... Kanskje den bragte frem et smil på en grå dag.

Men rose fikk jeg forde! Hjemme i ettermiddag, mens jeg lagde middag, var ungene oppe sammen. Gabriel hadde da fått låne en av mine "falske roser" som Marina har fått. Den kom han trippende ned trappa med og ga til meg og sa "Glad i deg!"

Jeg har bare verdens flotteste barn!
 En liten skogstur tok vi oss tid til etter henting i barnehagen, men det får bli neste innlegg.

Den ultimate definisjonen på lykke tror jeg jeg fant i dag:

Jeg befant meg frivillig på verdens tristeste sted: nede ved sporet på Nasjonalteateret stasjon, der alt er grått i grått så langt øyet kan se. Jeg kunne sittet i sola på Karl Johan eller på en cafè på Majorstua, i stedet satt jeg frivillig mange meter under bakken med grått over alt, stressa slitne mennesker på alle kanter og bråkete tog, og leste andre mennesker masteroppgaver, antagelig verdens kjedeligste aktivitet, mens jeg ventet lenge på toget.

Allikevel smilte jeg fra øre til øre, så jeg var redd noen skulle komme å tvangsinnlegge meg hehe.

Da vet man at livet er godt!

♥ 2 englespor ♥

I have dreams

07.apr.2011 kl.21:25

ble i godt humør av denne teksten. livet er godt, når man fokuserer på de små enkle gledene og innimellom finner man de litt større gledene som skaper de helt magiske øyeblikkene :)

apekattmamma

07.apr.2011 kl.21:58

I have dreams...:Så koselig å høre! Ja, viktig å velge fokus i livet! Men kan ikke skjønne at ikke alle holder på å sprenge av lykke i brystet etter en dag som i dag :)

♥ Send et nytt englespor ♥

apekattmamma

apekattmamma

34, Nedre Eiker

♥ Alenemor til to barn og en valp. Student og skoleleder. Kreativ og distre. Aktiv og kontrollfreak. Stressa og livsnyter. Kakebaker og vektfighter. Alt ettersom hvilken dag du treffer meg på. Men mest av alt lykkelig og positiv med magnet for drama og moro. Lever og ånder fullt ut med hjertet ♥

Kategorier

Arkiv

hits