Juleavslutning til våren?

I går når jeg skulle ut å forevige vårens første blåveis, var mobilen til lading, så jeg måtte finne frem kamera mitt som er blitt lite brukt siste halvår. Og på minnekortet fant jeg masse fine bilder fra høst og vinter som jeg ikke har sett før, deriblant juleavslutning på svømminga for Gabriel.

Siden jeg da skrøyt så fælt av han i vannet her om dagen, fant jeg ut at jeg får legge ut noen fine badebilder også, på tross av nisselue og juletre i vannet :)Tid til å skrive stort har jeg ikke, så da får det klare seg med masse bilder :)


Også så moro å dykke etter å ha sklidd! Får aldri nok av sklia!Tid for gang rundt juletreet!"Jeg har'n!""Fikk tak i ballen, jeg!!!"


♥ 3 englespor ♥

camilla

08.apr.2011 kl.13:49

så morsomt :D:D

allergi

10.apr.2011 kl.17:45

Herlige bilder <3 Å Gabriel er jo bare så skjønn da :D Artig juleavsluttning, basseng med nisselue og flytende juletre! :)

apekattmamma

12.apr.2011 kl.15:36

Hehe takk! Ja, har er verdens herligste! :) Ja, de gjør det ordentlig på svømminga hans. Skal dit i dag og, gleder meg!

♥ Send et nytt englespor ♥

apekattmamma

apekattmamma

34, Nedre Eiker

♥ Alenemor til to barn og en valp. Student og skoleleder. Kreativ og distre. Aktiv og kontrollfreak. Stressa og livsnyter. Kakebaker og vektfighter. Alt ettersom hvilken dag du treffer meg på. Men mest av alt lykkelig og positiv med magnet for drama og moro. Lever og ånder fullt ut med hjertet ♥

Kategorier

Arkiv

hits