Luksusdag!

For et deilig vær å våkne til etter å ha blitt massert med både store og små barneføtter over hele meg hele natten. (Hvor store senger kan man egentlig få kjøpt? Min er hvertfall ikke stor nok!) I dag var det ikke bare vår, men nesten sommertempratur i Buskerud.

Etter litt trening på mor og lekerom på 3 stk barn på morningen (3?!!? Har jeg ikke bare to barn?), bar det til Drammens vakre torg., som faktisk er Nord-Europas største (For å bli bedre kjent med toget, trykk her). Vi gikk nesten rett på Marinas tante og onkel, kusine og fetter (elsker å ikke bo i storby!), til stor begeistring! Også møtte vi Gudmor og hennes sønn for å få i oss noen velfortjente kcalorier og "snakke skit". Eller lunch som de fine kaller det :)

Hmmm... hvem likner jeg på her, tro?

Gabriel fikk Legomotorsykkel av Gudmor! DEN var tøff!!!

Etter deilig mat vandret vi rundt og nøt "sommeren". En messingstatue kom til liv i gågata, men ingen så ut til å ha falt ned fra månen av den grunn...?

Tok en liten impulstur innom frisøren...Så nå ble jeg jammen blondine jeg og! :) Lekker?

Hmm.... ved nærmere ettertanke, kler jeg vel ikke så godt blondt hår, så var greit det ikke var vanskelig å trylle tilbake til "mørk og mystisk" haha

"Akis!"

To av barna shippet jeg avgårde i bursdag på Megazone, før Gabriel fikk en veldig forsinket hvilestund i bilen, og mamma endelig fikk ryddet vekk ski, snowracere, snømåker og akebrett i tillegg til å rydde både inne og i bilen. Effektiv sovestund!

Var veldig spennende for Gabriel inn på Magazone når vi skulle hente jentene, og enda mer moro å løpe rundt utenfor. En SÅ stor gressplen da gitt!!! Den er jo selvfølgelig kun laget for å løpe frem og tilbake på....og det utnyttet Gabriel til det fulle hehe mange ganger hehe


Leketid på terrassen egentlig litt etter sovetid...

På kvelden kom barnevakten for å passe barn et par timer, mens jeg reiste til byen og inntok måltid nr 2 på restaurant i dag. (Såpass syns jeg det bør være!) Møtte ei venninne av meg (og en gjeng til) som jeg bare tror jeg har sett en gang de siste to åra. Hun bor i nord, og har en kreftsyk datter, så har stort sett bodd på sykehus i Norge og New York siden Gabriel ble født. Veldig veldig koselig å se henne igjen!!! :)  Ønsker henne og hele familien masse lykke til når de igjen setter nesa mot statene antagelig til uka og blir borte noen mnd. Tenker så masse på dem, men får jo ikke gjort noe... :-/ Så kjempehyggelig kveld, men mange veldig koselige damer og fantastisk deilig indisk mat og ikke minst dessert.

Vel hjemme var alle barn snille og greie, og jentene fikk se film ferdig mens jeg koste meg på deilig måneskinnstur med Luna. Stjerneklart og vakkert!!! Men ble veldig dårlig bilde haha

God natt og sov godt!

♥ 9 englespor ♥

Linda

10.apr.2011 kl.23:10

Så flotte bilder! Ser og høres ut som om dere har hatt en kjempe fin dag i dag, heldig med så godt å varmt vær også :) Ikke lenge igjen før sommeren nå :)

Nå tussler jeg til sengs, håper du og ungene får en kjempe fin uke :)

apekattmamma

10.apr.2011 kl.23:13

Linda:Tusen takk! I like måte!

Stine in Wonderland ♥

11.apr.2011 kl.14:51

fine bilder! :D

Ha en fin dag videre :)

Kristin

12.apr.2011 kl.08:26

Hei! Fin blogg, er fast leser! :D setter pris på en kommentar tilbake! ;)

Moi Nanna

12.apr.2011 kl.08:41

Så søt gutt du har :) Så ut som en bra dag!

marie michaelsen

12.apr.2011 kl.08:48

Kjempefint bilde :)

Ha en fin dag!

abigdick

12.apr.2011 kl.08:59

hey søta kom og skjekk ut bloggen min a

barnelykke

12.apr.2011 kl.10:41

Så ut som en toppers dag for både store og små :)
B I R T E

apekattmamma

12.apr.2011 kl.13:58

Tusen takk alle sammen!Var en flott dag!

Har kikket inn på bloggene :) bare ikke så flink til å kommentere om dagen. Skal ta meg selv i nakken når jeg får litt bedre tid.

♥ Send et nytt englespor ♥

apekattmamma

apekattmamma

34, Nedre Eiker

♥ Alenemor til to barn og en valp. Student og skoleleder. Kreativ og distre. Aktiv og kontrollfreak. Stressa og livsnyter. Kakebaker og vektfighter. Alt ettersom hvilken dag du treffer meg på. Men mest av alt lykkelig og positiv med magnet for drama og moro. Lever og ånder fullt ut med hjertet ♥

Kategorier

Arkiv

hits