Hvaler

Her har det vært lite blogging i det siste. Dels fordi jeg har jobbet døgnet rundt med masteroppgaven min (som nå er levert!! JIPPI!), dels fordi PC'n kollapsa under masterjobbing, dels fordi det har vært lite besøk fra "spesielt interesserte" (men vi setter pris på besøk uansett) og dels fordi det skjer så MYE spennende om dagen, at jeg ikke har tid til å blogge.

Livet er spennende! Nye store prosjekter på gang!!!

Snart kommer det hvertfall litt oppdatering med bilder og filmsnutter, bare jeg får kommet i gang igjen med pc'n som nå er tilbake fra service.

Ellers er jeg selvfølgelig å treffe på telefon da, om noen vil prate med meg :)

Legger med litt bilder fra forrige tur til Hvaler hvor vi NYTER sommeren! (Er jo alltid hyggelig på Hvaler med supre venner!!! Og hyggelige overraskelser hender jo også...)

TO IS!!! Såpass bør det være når det er en SÅ fin sommerdag!!!
Skjønne vennene våre som vi er så glad i! :)


 

 

♥ 2 englespor ♥

Linda

27.mai.2011 kl.23:32

Gratulerer med ferdig master :D Flotte bilder fra Hvaler! Å deilig med sommer. Skal ikke skryte av sommeren her i trøndelag hvertfall, surt, kalt å regn. Slik har vi hatt det i noen uker nå ;( Får håpe vi får litt sol å varme vi også snart :) Ha en flott helg :)

apekattmamma

23.jul.2011 kl.22:52

Linda:Takk takk :) Veldig godt å være ferdig! Her er det heller ikke særlig med vær, men men... Håper du har en nogenlunde god helg du og, selvom du sikkert er preget av helgens hendelser som alle andre.

♥ Send et nytt englespor ♥

apekattmamma

apekattmamma

34, Nedre Eiker

♥ Alenemor til to barn og en valp. Student og skoleleder. Kreativ og distre. Aktiv og kontrollfreak. Stressa og livsnyter. Kakebaker og vektfighter. Alt ettersom hvilken dag du treffer meg på. Men mest av alt lykkelig og positiv med magnet for drama og moro. Lever og ånder fullt ut med hjertet ♥

Kategorier

Arkiv

hits