Med blanke ark og fargestifter til...

Godt nytt år til alle som popper innom bloggen min! Bloggen fylte ett år lille julaften, og har hatt over 10.500 lesere. Det er jo ikke verst, i og med at jeg ikke har skrevet siste halvåret og jeg heller ikke skriver om noe verken samfunnsnyttig eller skandaløst i det hele tatt. Men veldig hyggelig det!

2011 er nå et tilbakelagt kapittel, og for et fantastisk spennende kapittel det har vært!!!


Et sjarmtroll på skautur i sommer

På nyttårsaften 2010 skrev jeg om året som var gått og mine drømmer og håp for 2011. Det var to store drømmer jeg ikke kunne realisere på egen hånd:

 • At min venninnes datter som er alvorlig syk med en aggressiv og sjelden kreftform skulle bli frisk igjen.
 • At faren til Gabriel skulle ta del i Gabriels liv og at Gabriel skulle få et godt forhold til han.

Av mine personlige mål var:

 • Jeg skal gjøre ferdig og bestå med glans på masteroppgaven min.
 • Jeg skal nyte hver dag- være lykkelig over alt jeg har i livet, og la bagatellene fly forbi.
 • Og sist, og absolutt minst: jeg skulle opprettholde trening 3- 4 ganger i uken.

Vi begynner bakerst vi: 3-4 ganger i uken holdt treningen med litt unntak av heftig eksamenstid, helt til jeg satt med to 100% jobber og 15 timer for lite hvert døgn. Nå blir jeg antagelig regnet som nybegynner om jeg skulle vise nesa mi på treningssenteret igjen....

Faren til Gabriel... ja, hva skal vi si... vi krysser fingrene for at 2012 blir et fantastisk år i så måte.

De fantastiske krøllene ble etterhvert klipt... til mors store sorg hehe Elsker krøllene hans!

Min venninnes datter... Mesteparten av 2011 tilbrakte de hos spesialister i New York. En liten tur har de vært hjemom et par ganger, og de reiste nå tilbake til NY på nyttårsaften. Veien er lang og kronglete for dem, og mange nedslående svar. Allikevel er denne vesle jenta full av mot og kraft. All ære tilhenne og familien hennes. De kjemper bokstavlig talt hver dag, og jeg tenker ustanselig på dem. Allikevel er det ingenting jeg kan få bidratt med.

Ved årssikftet 2010/2011 hadde jeg tilbakelagt fagmoduler i studiet mitt, og hadde jobbet et halvt år med masteravhandlingen min. Det neste halvåret var innspurten. Beinhard jobbing, mye spennende jobbing og mye langdryg jobbing. Usannsynlig kjedelig å skulle sitte å transkribere time på time med intervjuer, men så fantastisk moro å analysere alt etterpå. Ble ferdig i mai med et knallbra resultat, langt bedre enn jeg hadde turt å håpe på. For en fantasisk følelse å være ferdig etter noen tøffe år. Og så mye jeg satt igjen med! Veldig bra studietid!

 

En dag i sommer tok jeg og ei venninne med oss jentene våre og reiste på ridetur med dem. Koselig jentedag!

Den første isen på vannet i høst, og en blåbærtur :)Hege og meg på Lisa Williamsshow i september. Veldig moro! Hvertfall I allefall frem til nachspielet.  

 En dag på tur mens Marina er på riding. Jammen var det ikke en ku som lekte gjemsel og...

 

2011 kan uten tvil regnes som et av mine aller mest spennende år noen sinne, hvertfall andre halvdelen av det.

Første halvdelen av året var mye preget av Marinas sykdom med besvimelser, oppkast, og ekstreme smerter. Inn og ut på sykehuset i ett og lite tid på skolen. I pustepausene ble det turer på skauen, trening, hundetrening og selvfølgelig jobbing med masteroppgaven.

 

I sommer var vi på både Marinas og Gabriels første rockekonsert. Min søster har giftet seg inn i "Plumbofamilien", så Plumbo er Marinas store helter!Det var en heller regnfull dag, så Gabriel og kusina valgte etterhvert å følge konserten innenfra.

Litt før mastern var i boks, fant jeg og en god studievenninne ut at hvorfor ikke prøve noe helt nytt? Vi var begge gode kunder på noen spa og hudpleiesalonger rundt om, men Drammen manglet tilbudene vi ville ha. Vi snublet over det mest fantastiske lokalet noen kan tenke seg, og fant ut at det kledde vi så godt, at vi starter et spa her...

I de neste mnd tok jeg utdanning innen ulike typer massasje, lymfedrenasje, figurforming, negldesign, permanent make up, hudpleie og permanent hårfjerning med laser. 22. juni åpnet vi dørene forsiktig, men 13. november var vår store åpningsfest med braksukssess! På www.hegeoghege.no er vårt slott med alt man kan drømme om. Og det er så fantastisk moro!

Gabriel danser og er fornøyd, og er ganske stolt av våtbandasjer på både armer og bein. (pga eksem)

 I sommer sluttet Gabriel med bleie. Stor flink gutt på 2,5 år!

Da mastern endelig var ferdig, var jeg ivrig etter ut i den store verden og prøve meg frem. Ønsket meg et nytt teritorium å utøve ledelse på enn der jeg hadde vært som mellomleder en stund. Fikk en fantastisk jobb som rektor på en voksenopplæring. Stortrives der! Veldig spennende område å jobbe med, fantastiske kollegaer og lite nok til at jeg kan være nær både personalet og elevene. Det gir meg en mulighet til å være den lederen jeg ønsker å være.

 

En deilig høstdag på ÅrbogenMarina og venninne gikk bananas i mammas kakeutstyr og lagde overraskelseskake til meg. Veldig flinke og skjønne er de! (Men aldri mer i kakeutstyret mitt!!!)

På bursdagen min, var vi på min favoritt kinarestaurant :) Og bare snille og blide unger :)

I august ble jeg tante igjen til vesle Sebastian. Han kom også på besøk i Marina bursdag i september. Bursdagen til Marina ble feiret hjemme med familie og på bondegård og pannekakehuset med klassen.

Jeg har pynta meg!!!

Marina stolt kusine til vesle Sebastian

Bursdagsfrokost med kaker på senga.Også en liten gave til minstamann: Knerten og Karoline koser!

 

Kine og Noah kom også i bursdag med vesle Elias enda i magen. Bondegårdskake. 
Alle vil bortpå dyrene. Bursdagsbarnet hadde stort sett litt for mange andre barn rundt seg til å publisere stort av henne. 

Fotballgutten!

Mon tro hva 2012 bringer? Mye spennende kommer til å skje i året som kommer, det er jeg helt sikker på!

Mine håp og drømmer:

 • Vesle Maja må bli frisk!!! Hun ble syk i januar når Gabriel ble født, og de har kjempet hardt siden. Nå skal det bare gå oppover!!!

 

 • Min far har slitt med kreft i noen år, men har holdt det i sjakk en god stund. Nå i høst hadde han derimot en drastisk forverring og har nå gjennomgått to cellegiftkurer rett før jul og skal snart på en tredje. Jeg håper kreften vil gå noe tilbake igjen, og stagnere der, så ikke pappa blir mer syk.

 

 • Faren til Gabriel klarer å samle sammen nok mot til å bidra i livet til Gabriel. Gabriel spør etter han hver dag, og trenger han der.

Også var det mine nyttårsforsetter da...:

 • Ha tid til å nyte livet med barna mine og sette pris på hvor heldig jeg er som har dem og alle andre flotte mennesker i livet mitt.
 • Gjøre en god jobb og skape fremgang både for bedriften og for personalet (og elevene), både på skolejobben og på spaet.
 • TRENE
 • Finne noen som kan bidra med barnepass og husarbeid her, så hverdagen kan bli litt smidigere her.

Ønsker alle et fantastisk 2012 der de kan være fornøyd med livet sitt og den gleden barna bringer inn i livet deres. 

Gleder meg til å farge alle de nye blanke arkene i året som kommer :) ♥ 4 englespor ♥

Kine

02.jan.2012 kl.09:32

Stolt av deg vennen:) Gleder meg til 2012, håper vi ses enda mer:=)

apekattmamma

02.jan.2012 kl.17:00

Kine: Tusen takk :) Ja, satser på at 2012 gir litt mer tid til å ha et sosialt liv :)

Hild Frøya

04.jan.2012 kl.21:48

Godt nytt år!

apekattmamma

09.jan.2012 kl.20:43

Hild Frøya:Godt nytt år til dere og!

♥ Send et nytt englespor ♥

apekattmamma

apekattmamma

34, Nedre Eiker

♥ Alenemor til to barn og en valp. Student og skoleleder. Kreativ og distre. Aktiv og kontrollfreak. Stressa og livsnyter. Kakebaker og vektfighter. Alt ettersom hvilken dag du treffer meg på. Men mest av alt lykkelig og positiv med magnet for drama og moro. Lever og ånder fullt ut med hjertet ♥

Kategorier

Arkiv

hits