3 år og STOR gutt!

Da er 3- års dag feiret her i huset, tre dager til ende, til lykke for liten (Unnskyld: STOR), og til jobb for større :) Neida, veldig koselig har det vært.

Lørdag kom en kamerat og en lillebror til en kamerat i bursdag. Heldigvis for mor i huset, hadde guttene også tatt med seg mammaene sine.
Jippi! Verktøy til min nye vertøybenk jeg fikk til jul!!!

Hvis jeg ikke skal bli byggmester, fotballstjerne eller fjellklatrer, så skal jeg hvertfall bli brannmann!!!

Årets Legokake nr 1Måtte også ekspeimentere litt i år, tenkte Gabriel skulle få noe annet enn bare sjokoladekake for en gangs skyld hehe Lagde ostekake uten egg og melk, og var bra spent på resusultatet. Men den ble dødsgod og helt perfekt! Ikke noe annet bilde av den enn at den står midt på bordet på første bilde. Ingenting smaker som en LEGOMANN!

DEN STORE DAGEN var søndag. Etter å ha forberedt til langt på natt, bråvåknet mor 05.45 (på SØNDAG!!!): SHIT!!!- glemt å pakke inn gaver, må gjøre klart til bursdagsmorgen i senga... opp og hopp! Obs: gavene lå selvfølgelig i bilen, så han ikke skulle finne dem før bursdagen sin... Ut i bilen i morgenkåpa som så vidt dekker rumpa... 7 minus sa du? Og endelig snø?!!? hmpfr...

Etter å ha pakket inn gaver, gjort klart kaker og brus og smuglet alt sammen ned på soverommet, kunne jeg slappe av litt igjen. MEN jeg måtte jo passe på å våkne før min lille apekatt, så han kunne våkna av bursdagssangen... lå stiv av skrekk for å sovne skikkelig igjen... Litt usikker på om Marina satte pris på å bli spurt 06.30 om jeg skulle vekke henne så hun og fikk vært med å sunget før han våknet... hmmm... Litt over 7 torde ikke mor vente lenger, så da braket det løs med bursdagssang, kaker, trøtte og kosete unger og alt var fryd og gammen: 3 år siden han kom til verden på Ringerike!!!

 

Ordentlig verktøykasse!!! Med tegninger av Lillebror og Knerten og i tillegg står det Lillebrors Verktøykasse på siden. "Ikke rør!" Nå skal det snekres!

Storesøster gjør entre med kaken

Bare litt flaut å ha bursdag, men mest gøy!

Mon tro hva vi har her...

Bare bittelitt konsentrert...

BANG!!!!Og så hjelper flotte storesøster Tuva, mens Gabriel beskytter sin sensitive hørsel :)

 

 

Årets pepperkakehus: mitt, Gabriels og Marinas kirke.Passet SÅÅ godt å få SÅ mye verktøy til jul og bursdag....

Mon tro hvor mye vi klarer å ødelegge med disse?
One down, one to go!

Etter to slag: Mamma, kan vi knuse ditt og?Mission accomplished!!!

Gjestene blir kastet på dør etter Sabeltann og på tide å lade opp til barnehagebursdag i morgen. Ny Legokake med Legosjokolade til alle små (og STORE)...Siste han sa før det var tid for nattasang: "Pappan min heter Glenn!" og smilte fra øre til øre før jeg fikk en superhard nattakos.
 

 

 

♥ 6 englespor ♥

ingerslilleverden.blogg.no

11.jan.2012 kl.00:55

Så herlig en pjokk, nydelig. Gratulerer!

Masse flotte bilder, ikke minst en veldig flott kake.

Kine

11.jan.2012 kl.08:22

Herlige bilder:) Tenk gutta våre har alt blitt tre år.. Og vi har kjent hverandre 3,5 år.. Er såå glad for at vi møttes:=) klem

Hild Frøya

12.jan.2012 kl.00:03

Gratulerer med dagen til Gabriel. Den legokaka var stilig..

apekattmamma

12.jan.2012 kl.22:02

ingerslilleverden.blogg.no: Tusen takk :)

apekattmamma

12.jan.2012 kl.22:03

Kine:Ja, tenk det! Utrolig som tiden flyr, samtidig har vi vært gjennom enormt på de årene. Livet hadde ikke vært det samme uten deg og dine! Setter enormt pris på dere!

apekattmamma

12.jan.2012 kl.22:04

Hild Frøya: Tusen takk :) Han var storfornøyd hvertfall :)

♥ Send et nytt englespor ♥

apekattmamma

apekattmamma

34, Nedre Eiker

♥ Alenemor til to barn og en valp. Student og skoleleder. Kreativ og distre. Aktiv og kontrollfreak. Stressa og livsnyter. Kakebaker og vektfighter. Alt ettersom hvilken dag du treffer meg på. Men mest av alt lykkelig og positiv med magnet for drama og moro. Lever og ånder fullt ut med hjertet ♥

Kategorier

Arkiv

hits