Aktive dager

Endelig var "Time-outen" over! :) Veldig koselig med besøk igjen.

Etter den "store tirsdagen" fikk jeg litt kjeft fordi jeg hadde vært med å hentet Gabriel i barnehagen. Prøvde å forklare at alle hadde jo ikke bilseter i bilen og sånt, men det syns Gabriel var noe stort tull, for det måtte man jo ha.

Etter det spør han annehver dag om ikke vi kan komme å hente han i barnehagen igjen...

På onsdagen etter ble jeg ringt etter på jobben. Gabriel hadde lekt litt aktivt med noen stoler og fått et kutt ved øyet. De kjørte han til legen, og jeg møtte dem der. Store bloddråper rant ved øyet hans og han var ikke verdens tøffeste. Men mamma visste råd. For ballpumpe var alt kjøpt, så sammen pumpet vi opp verdens vakreste fotball og spilte på venteværelset hos legen. Gabriel strålte fra øre til øre! Helt til legen skulle se på såret naturligvis. Fordi det var så nære øyet og han allerede var stripset, ble såret stripset litt til og en stor tøff plasterlapp satt oppå. Flink gutt valgte seg naturligvis enda en ball som premie :) Men ingen ball er bedre enn den nye fotballen hans!!!

 


Men ganske aktiv igjen ganske raskt :)


Snekkerlærlingen :)

Til manges glede, men mammas store sorg, var det igjen tid for å legge bohemerstilen bak seg. Krøllene ble klippet, og Gabriel var storfornøyd med sitt nye hår.

Og ble så lik storebror! (By the way: Gratulerer med dagen!)Med skiflyvningsVM i Vikersund, ser jeg behovet for å engasjere meg rundt hoppsporten. Veldig moro å være der å kikke. 137,5 m var dagens lengste. Imponerende!Siden Polenturen vår gikk rett vest, ble det hvertfall en liten Danmarkstur til glede for store og små!

Venter på store båten!

Med Wordfeud og DS var det utrolig sosial biltur :)

Bamsemuseet i Skagen fikk besøk av oss, og vi hadde med halve butikken ut igjen.En tur i Randers var vi for å hilse på flaggermusene, apekattene og sjømonsterne.Dialog mellom ulike arter

Jeg er tydeligvis uten sidestykke: tidenes morsomste selskap på tur! :)Kom hjem fra Danmark til en nydelig nyfrisert Luna. :) Var blitt så fin at!

Før Danmarksturen hadde vi en kosesøndag i byen. Startet dagen med havregrøt, for det er alltid suksess!

Deretter var det skitur, og med skirenn på Årbogen, skulle Gabriel kjøre i alle bakkene, og ikke gå den lille runden som de under 8-10 år går, neida, vi skulle gå den lange runden med alle bakkene. Og han sto som en gud, ned de store bakkene!


Så var det togtur til Drammen. Tog er STAS!Der møtte vi storesøster, og Gabriel så et lekerom han ville inn på. Jammen var det ikke McDonalds der og, han trodde jo han hadde vunnet i Lotto...Avsluttet dagen med en kinotur og så Alvin og gjengen 3! Ordentlig kosedag!!!

 

 

♥ Ingen englespor ♥

♥ Send et nytt englespor ♥

apekattmamma

apekattmamma

34, Nedre Eiker

♥ Alenemor til to barn og en valp. Student og skoleleder. Kreativ og distre. Aktiv og kontrollfreak. Stressa og livsnyter. Kakebaker og vektfighter. Alt ettersom hvilken dag du treffer meg på. Men mest av alt lykkelig og positiv med magnet for drama og moro. Lever og ånder fullt ut med hjertet ♥

Kategorier

Arkiv

hits