Tankefulle dager

Her koser vi oss om dagen. Aktive dager med mye jobbing. Er veldig taknemlig som har to drømmejobber! Det er spennende eventyr rundt hver sving, men allikevel tid til ro, ettertanke og drømmer.

Jammen godt det er et stykke til begge jobber, så jeg har tid til å kose meg i bilen med deilige sanger og kikke gjennom "livet" på tlf. Har hengt meg opp i tre sanger om dagen. Bon Jovi med "Memory", Tommy Nilsson med "Öpna din dørr" og Cecilia Vennersten med "Det Vackraste"

♬♫♪♪♫♬  *Jag kryper tett inntil, lyklig för at du finns till* ♬♫♪♪♫ Fantastisk vakker sang!

Min minste store stolthet snekrer og ordner om dagen.

Og tuller litt :)

 Vi var og feiret 19 års dagen til min søsters eldste stebarn. Da fant de minste (med unntak av vesle vakre Sebastian) utkledningstøy og kosa seg.

Forrige helg tok vi en snartur til Gudbrandsdalen for å hjelpe grandonkelen min å flytte på sykehjem. Spiste deilig mat på Øyer Gjestegård.Og Gabriel storfornøyd med nye skatter fra Gudbrandsdalen å leke med.

Etter en fantastisk lørdag først på jobb, så i bursdag hos bestefar og så en nydelig kveld hjemme, reiste vi på skautur fulle av energi på søndag. Når man tar med seg både akebrett og fotball på tur, bør man vel være sikret?Marina og venninna hennes gikk opp til akebakken. Et par timer på tur, og alle var utslitte, gjennomvåte av søle, men lykkelige og glade når de kom opp til Gabriel og meg. Klare for pølser!

Spikka og lekte, lagde bål og grillet pølser. Spilte fotball på kunsgressbanen og akte på de små restene av snø vi fant.

Bikkja i bakken!Litt blid på søndag :))))

Hjemme er det vår og sykkeltid!!!! Jippi!!!!!
Alle syklene skal prøves! Mon tro om ikke det blir en ordentlig tohjuling med støttehjul på store gutten i år. Det står helt på toppen av ønskelista!

I morgen bærer det til Oslo på kurs og kompetanseheving, mens barna skal være hos mormor og bestefar. Der blir de godt tatt vare på og storkoser seg! Og mamma gleder seg til å sove i koble av litt :)

Nattinatt alle der ute ønskes med Cecilia Vennerstens vakre sang! :)

 

 

 

♥ Ingen englespor ♥

♥ Send et nytt englespor ♥

apekattmamma

apekattmamma

34, Nedre Eiker

♥ Alenemor til to barn og en valp. Student og skoleleder. Kreativ og distre. Aktiv og kontrollfreak. Stressa og livsnyter. Kakebaker og vektfighter. Alt ettersom hvilken dag du treffer meg på. Men mest av alt lykkelig og positiv med magnet for drama og moro. Lever og ånder fullt ut med hjertet ♥

Kategorier

Arkiv

hits