HELT KONGE 2

Fredag var en veldig koselig dag! Vår i luften, vår i kroppen og vår på mobilen. :)

Koselig besøk og et vinglass eller to ble det også på kvelden.

På lørdagen, reiste vi som må holde samfunnet i gang på jobb, mens jentene var hjemme, den ene passet Gabriel og den andre passet Luna. Fin fordeling :) De er så flinke så!

Jammen lagde ikke kinarestauranten middag til oss etter jobben, utrolig snille der nede :)

Ungene fikk med seg hvert sitt lekeegg, og Gabriel måtte bare forsikre seg om at det ikke var ekte egg... ;) Han er veldig flink til å passe på hva han kan spise og ikke :)

Så bar det bort på fotballbanene og lekeplassen her for å nyte våren.

Hyler av latter!

På lørdagskvelden var det klart for Kick Off- party for IBK. Fotballlaget i bakken her, som rykket opp til 2. div i fjor. I år er det store ambisjoner ute og går, og festen lørdag samlet det beste av kremen fra Krokstadelva ;) Inkludert undertegnede selvsagt ;)

Mars i fjor var på på "HELT KONGE" Løvenes Konge satt opp av Nedre Eiker barne og Ungdomsteater (kan leses her). I år var det på tide med Løvenes Konge 2. Utrolig bra oppsetning!!! Både små og store storkoste seg.Pausetid i solen :)
Etter teateret dro vi og badet og koste oss på svømminga til Gabriel sammen med Hege og datter. Gabriel skulle bare svømme rundt alene hele tiden, og mamma hadde bare å holde seg unna. :)

Filmen fra fjorårets forestilling ble underholdning til søndagsmiddagen. En nydelig helg!

Bare en Hvalertur, kunne vel gjort den bedre, men vi får ta den igjen siden. Gleder meg til det!!!

♥ Ingen englespor ♥

♥ Send et nytt englespor ♥

apekattmamma

apekattmamma

34, Nedre Eiker

♥ Alenemor til to barn og en valp. Student og skoleleder. Kreativ og distre. Aktiv og kontrollfreak. Stressa og livsnyter. Kakebaker og vektfighter. Alt ettersom hvilken dag du treffer meg på. Men mest av alt lykkelig og positiv med magnet for drama og moro. Lever og ånder fullt ut med hjertet ♥

Kategorier

Arkiv

hits