PåskeFERIE!

Dagens gullkornsitat fra Gabriel: "Politiet har store pupper!"

Hmm... Ikke vet jeg hvor han har fokuset sitt fra, men den kom spontant når vi var på lensmannskontoret for å fikse nytt pass til Gabriel. For vi skal på tur... tralalalala... Gleder meg som en unge! Sol og sommer, bad og lek, masse kvalitetstid sammen og ikke minst...puste ut...

Påskeferien har vært litt av hvert, og vi har kost oss masse. En del jobbing innimellom, både med den ene og andre jobben, og jammen har ikke huset også fått litt oppmerksomhet, men mest har vi kost oss sammen.

iPad er dødsgøy!

På lørdagen koste vi oss med en rolig morgen, før vi reiste på besøk til mormor og bestefar. Sjelden vi har mye tid til å skravle og ta livet med ro med dem, så det var veldig koselig. Litt sykling, sandkasse og fotball gjorde dagen komplett.

 

Etterpå reiste vi til tante Kine, Noah og vesle Elias for å hilse på dem. Altfor lenge siden vi har hatt tid til å være sammen og ikke gjøre noen ting. Veldig hyggelig, ungene vokser jo så mye mellom hver gang jeg ser dem.

 

Første smak av prim falt i god jord hos Gabriel :)

På søndagen skulle vi på skogstur og grille. Gabriel oppdagen ei fra barnehagen i nærheten, og det var veldig koselig. "... er kjæresten min!" proklamerte han med stor seriøsitet fra baksetet. det forholdet har jammen vart en stund og er visst av det alvorlige slaget. Jeg er dog litt usikker på om jenta mener det samme, men søte er de nå sammen. Vil gjerne ha henne som svigerdatter og moren hennes som min sønns svigermor :)  Da ble grillinga avlyst, så ble vi heller med dem til barnehagen og lekte litt der. Veldig kos både for liten og stor :)

Skal minst ha med seg et tre!

Tremannshuska er stor stas!Marshmellow hører med på tur!

 Etterpå reiste vi på svømminga til Gabriel og koste oss og lekte i vannet. Han er så flink! Godt var det å få storesøster hjem igjen også!

Lunsj på svømminga

Til kvelds var det laks, og Gabriel fikk klappe laksen, før det ble partert. Mens jeg forsøkte å lage middag, måtte laksen dusje!!!Aldri har en fisk vært renere...

 På mandagen slo min snille far til mens jeg var på jobb og fikk fikset bakdøra på bilen min som har vært forseglet i flere uker, takket være et hundebånd min kjære datter trodde var greit kom i klem i låsen. Etter jobb og besøk hos "Puppepolitiet"  for å fikse pass, føyk vi ned til hytta til en kollega av meg i Horten og koste oss.

Ikke tid til å stå lenge nok rolig til at mamma får tatt bilde.

 

 

Nydelig hytte, perfekt rett ved vannet og stor uteplass. Det ble pølser og pinnebrød, og nydelige reker på de voksne (og litt til barna.) Gabriel fikk smake reke for aller første gang. Lenge mast om det, men pga av allergifare, har jeg ikke tatt sjansen før. Han fikk en liten haletipp og ingen katastrofe inntraff. Han fikk ganske kjapt utslett på armene som klødde, men ikke noe mer enn det. Men tror ikke vi skal forsøke noen større mengder med det første.

Straks klart for mat!Pinnebrøddeigen som ikke ble tatt rundt pølser ble fin dessert!


Fred i sjelen :)


Tøffen sjøl!

Han fikk leke seg litt på stranda med fiskestang og fikk store øyne da han ble lovet at neste gang vi kom, så skulle vi fiske hai... fra båten... Kan tro han gleder seg til det hehe

Litt vårbesøk fikk vi hjemme på tirsdagskvelden, og vi fikk virkelig testet jaktinnstiktet til Luna. Øreklokker skal kjøpes inn ;)

 

Påskejakt er obligatorisk, så det måtte vi jo få med. Gabriel fant til sin store lykke et påskeegg i sengen sin på onsdag morgen. Større var derimot skuffelsen, når det ikke var godteri i det, men bare en lapp.
Stor var lykken når det var litt bensin i noen av eggene før de kom i mål :)
Totalt var 10 egg spredt rundt i huset med ulike koder i. Lykkelige barn fant potten til slutt :)

Hvaler!: )

Gutta boys på opdagelsesferd!

 

Tidlig oppe på tur med Kinemor :)


Is i Skjærhalden følger med når man er på Hvaler. Gabriel fikk smake Sandwich for første gang, og det gikk så bra så.


Vesle vakre Elias som ikke var helt i form på turen.

Får vi ikke fiske ute, så skal vi fiske inne...

er herved døpt Tarzan av noen som står ham nær! :)

Kines hjemmelagde knekkebrød: stor hit!Hjemme igjen :)På besøk hos søster med familie. Vakre Sebastian har blitt så stor!

og vesle Tuva er en tro kopi av min englete søster når hun var liten...men heldigvis har hun rampegenene fra meg ;) hehe Min søster fortjener også noen utfordringer hehe

Onkel byr på kjeks...

Tarzan..? ;)Plukket hvitveis og blåveis til mamma! :) *smelt*

 

♥ Ingen englespor ♥

♥ Send et nytt englespor ♥

apekattmamma

apekattmamma

34, Nedre Eiker

♥ Alenemor til to barn og en valp. Student og skoleleder. Kreativ og distre. Aktiv og kontrollfreak. Stressa og livsnyter. Kakebaker og vektfighter. Alt ettersom hvilken dag du treffer meg på. Men mest av alt lykkelig og positiv med magnet for drama og moro. Lever og ånder fullt ut med hjertet ♥

Kategorier

Arkiv

hits